İstanbul-Ankara otoban+köprü maliyeti

caglar_61

Katılımcı Üye

İsim
Caglar
Merhaba arkadaşlar geçenlerde Ankara-İstanbul gidiş dönüş yaptım.hgsye yüklediğim 50liradan 3tl kaldı.sürekli git gelde yüksek maliyet olucak gibi.otoban olmayan yoldan giden var mı?o yol ne durumda dezavantajı nedir?km bazında yolu uzatıyormuyuz?deneyimli arkadaşlar cevap verebilirler mi?

Sürekli adapazarı - ankara arası gidip geliyorum. ( her hafta sonu ) 

Söylediğiniz gibi maliyeti müthiş. O sebeple ücretsiz yoldan gidip geliyorum. Ankara - çamlıdere arası biraz sıkıntılı. Yollar epeyce bozuk. Onun dışında ki güzergahlar gayet kullanılabilir. 

Düzce kocaeli arası ışıklar sebebiyle canınız sıkılabilir ancak maliyeti düşündüğünüz de rahatlarsınız. Acelem olmadığı sürece normal sürede gitmem gerekiyorsa ücretsiz yolu tercih ediyorum. ( yazın )

Ankara-Trabzon yaparkende ışık çilesi Ordu ilinde var  uzun yolda hiç çekilmiyor ozaman ben yine otobandan gideyim.teşekkür ettim hocam verdiğiniz bilgiler için. @tugican

Bolu tünelini kullanmayarak maliyeti düşürebilirsiniz.Dağı dolanmak keyifli geliyor bana.Kışın bile imkan olursa tırmanıyorum :)

Onun dışında ücretsiz yol baya kötü otoyola kıyasla.Genelde kamyonlar var taş sıçratma ve ağır araçlar arasında kalma tedirginlik yaratıyor.Bir kere deneyin tabi tercih sizin.

Geri
Üst Alt