Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2014 model 40 bin de olan aracımımdan sola çevirmede ve düşük süratte gelen çıt sesi için servise uğradım erel maltepe verdikleri cevap kutu değişecek ve iyi niyet garantisi dışında öneriniz varmı tşk
Aynı sorunu ben yaşadım, garanti bitimine 10 gün vardı ve kutu değişti. garanti bittikten sonra başıma gelseydi, dışarıdan çıkma kutu bulup yine dışarıda özel serviste yaptırmayı düşünürdüm, servis direksiyon kutusu için 6000 tl fiyat vermişti.
Aynı sorun benim aracımda da var. Garantisi Nisan ayında bitti, son 1 aydır ara ara geliyor o ses. Emniyet kemeri girişi, kapı fitilleri, ön takımda burçlar, klima açınca göğüsten gelen çıt çıt sesler. Alıştık artık kroniklere.
Arabayi ilk calisitirinca direksiyonu saga sola donderince bir ses geliyor tok ama dusuk desibelli bir ses sonra p ye atip bekleyince d ye alip secirincr gene geliyor normal mi acaba
Direksiyon kolonu dedikleri parça değişimi fiyatı serviste 2000₺ civarında garantiler bitmeden değiştirin.. bu parça direksiyon üzerindeki elektrikli ekipmanlara (airbag,tuşlar,korna,vb.) hareketli kısımdan elektrik iletebilmeyi sağlayan parça.
arkadaşlar aynı sorun bendede var. 2015 model arabamın garantisi bitti ve iyi niyet garantisinden yapılamayacağını söylediler. bu sorunu direksiyon kutusu tamiri ile düzeltebilirmiyiz?