Lokal boya

sarayutku

Üye
İsim
utku
Selam arkadaşlar gecen gun tamamen kendi hatam sonucu aracin arka tarafini yuksek kaldirima sürttüm.Tabi doğal olarak derin çizikler olustu arka tamponda o bolgeyi lokal boya yaptirayim diyorum bir boyaci ile görüştüm 150 tl ye yapariz dedi.İki sorum olacak 

1-lokal boya sırıtırmi cok belli olur mu boyandigi 

2-maslak Atatürk sanayide iyi usta tanidigi olan var mi.

IMG_4376.JPG

IMG_4377.JPG

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Canınızı sıkmayın işçiliği iyi bir yere yaptırırsanız belli bile olmaz. Fakat 150 tl orası için fazla. 

Öncelikle geçmiş olsun. 

Bence de 150 TL çok çok fazla bir rakam. Ben Sivas'ta 150 TL ye ön tamponu komple boyattım. 

Selam arkadaşlar gecen gun tamamen kendi hatam sonucu aracin arka tarafini yuksek kaldirima sürttüm.Tabi doğal olarak derin çizikler olustu arka tamponda o bolgeyi lokal boya yaptirayim diyorum bir boyaci ile görüştüm 150 tl ye yapariz dedi.İki sorum olacak 

1-lokal boya sırıtırmi cok belli olur mu boyandigi 

2-maslak Atatürk sanayide iyi usta tanidigi olan var mi.

Ekli dosyayı görüntüle 11282

Ekli dosyayı görüntüle 11283
Geçmiş olsun Değerli Hocam

Size verilen fiyat tamponda büyükce bir kısmı hatta yarısını boyarsanız isteyecekleri rakamdır.

bana kalırsa güzel bir zımpara ve rötuş boyası ile belli bile olmaz. Size de maliyet sıfır olur...

O ufacık yere 150 tl güzel para valla ne kolay para kazanıyorlar.kaporta boya işine girmek lazım. Hocam geçmiş olsun bu arada.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hiç uğraşma ya nazar diye dursun bu kadarını kimse takmaz ama çirkin durmasın diyorsan tanıdığın araba boyası yapan biri varsa onunla konuş boya satan firmadan boya kodunu ver 100gr boya al tahmini 30 40 lira ustan macun vs isterse onlarıda al ustayaa 20 30 ver taş çatlasa 80 liraya halledersin

yada hiç uğraşmayım diyorsan boyasını al internette rötüş videolarını izle rötüş at

bende bundan daha fazla hasar vardı boya için 200lira 250lira fiyat dediler tamponun yarısın boyarız dediler boyacı bi abi vardı emekli boyayı ekipmanlarını aldım 80liraya hallettim. kayserideysen haberleşelim ustam buraya geldiğinde getir aradan çıkaralım :)

Geri
Üst Alt