Golf mk7 replika çift uled

Arın

Yeni Üye
İsim
Arın
Arkadaşlar öncelikle merhabalar arkadaşlar aracım 1.4tsi 125 ps dsg comfortlıne golftür comfortline farlarının biçimini sevmediğimden çift uled rline tipi taiwan malı far alıyım dedim ender elektronik başta olmak üzere aracı elektrik beyni yanar diyeneler oldu mercekleri yan sanayi olduğu için yolu aydınlatmaz diyenler oldu sinyali led alırsan patlarsa uğraşırsın diyenler oldu hadi led sinyal sıkıntı değil halojen sinyalede razıyız ama çift uledler Elektirik beynini bozar diyorlar ben halojen ampulle kulanıcam diyorum olsun uledlerde bozar diyorlar arkadaşlar ne yapıcam bilemiyorum orjinalide 12000tl para 

Arkadaşlar öncelikle merhabalar arkadaşlar aracım 1.4tsi 125 ps dsg comfortlıne golftür comfortline farlarının biçimini sevmediğimden çift uled rline tipi taiwan malı far alıyım dedim ender elektronik başta olmak üzere aracı elektrik beyni yanar diyeneler oldu mercekleri yan sanayi olduğu için yolu aydınlatmaz diyenler oldu sinyali led alırsan patlarsa uğraşırsın diyenler oldu hadi led sinyal sıkıntı değil halojen sinyalede razıyız ama çift uledler Elektirik beynini bozar diyorlar ben halojen ampulle kulanıcam diyorum olsun uledlerde bozar diyorlar arkadaşlar ne yapıcam bilemiyorum orjinalide 12000tl para 
Replika alın hocam. Kullanıp memnun olmayan görmedim. Ben de 2 yıl kadar kullandım.

Arkadaşlar öncelikle merhabalar arkadaşlar aracım 1.4tsi 125 ps dsg comfortlıne golftür comfortline farlarının biçimini sevmediğimden çift uled rline tipi taiwan malı far alıyım dedim ender elektronik başta olmak üzere aracı elektrik beyni yanar diyeneler oldu mercekleri yan sanayi olduğu için yolu aydınlatmaz diyenler oldu sinyali led alırsan patlarsa uğraşırsın diyenler oldu hadi led sinyal sıkıntı değil halojen sinyalede razıyız ama çift uledler Elektirik beynini bozar diyorlar ben halojen ampulle kulanıcam diyorum olsun uledlerde bozar diyorlar arkadaşlar ne yapıcam bilemiyorum orjinaline 12000tl para istiyorlar vermeye değermi bilemiyorum 

Hocam bizzat çift u led replika kullanarak söylemek isterim ki şuana kadar problemle karşılaşmadım aydınlatma konusuda ne takarsan onun aydınlatma gücünü veriyor herhangi bi güç kaybı falan yok ben led aydınlatma kullanıyorum, gecelerimiz gündüz gibi
yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum

Geri
Üst Alt