İçine birşey kaçmıştır hocam. O şekilde kullanmaya alışmanız gerekiyor gibi. Arka havalandırma ordaki kapak komple çıkıyor. Ordan belki ulaşılabilir emin değilim.Merhba arkdslar vitesin ordaki sürgülü kapak yarıdan sonra acılmıyor. Başına böle bi sıkınti gelen varmı nedendir sizce napmam lazm
Biraz zorladım ama tık yok. Dediğin gibi arka kapaktan bakim tşk lerİçine birşey kaçmıştır hocam. O şekilde kullanmaya alışmanız gerekiyor gibi. Arka havalandırma ordaki kapak komple çıkıyor. Ordan belki ulaşılabilir emin değilim.
Araya bir şey şıkışmıştır.Merhba arkdslar vitesin ordaki sürgülü kapak yarıdan sonra acılmıyor. Başına böle bi sıkınti gelen varmı nedendir sizce napmam lazm
Sert metal gibi bişeler var sanki içinde hocam cok zorladım ama gitmiyorAraya bir şey şıkışmıştır.
Mekanizma bozulması şimdiye kadar görülmedi.
Kredi kartı, yakıt şirketi indirim kartı vb bir şey olması kuvvetle muhtemelSert metal gibi bişeler var sanki içinde hocam cok zorladım ama gitmiyor
Hocam aynı sıkıntı benim araçta da var. Genelde orası hep açık gezer ama anlamadım nasıl olduğunu. Ben de bakıma gittiğimde serviste söktürüp yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah çözümü sıkıntılı değildir.Merhba arkdslar vitesin ordaki sürgülü kapak yarıdan sonra acılmıyor. Başına böle bi sıkınti gelen varmı nedendir sizce napmam lazm
Hocam mekanizmanın tam bozulmuyor aslında ya kapanmıyor yada yaylı sistemi arıza yapıp elle ileterek açıp kapatmak gerekiyor. Bazı araçlarda montajdan kaynaklı sıkıntı gözlemledim ama servis değiştirir rahatça gibime geliyor.Araya bir şey şıkışmıştır.
Mekanizma bozulması şimdiye kadar görülmedi.
Herhangi bir vida filn yok degilmi krdesO kısımın etrafındaki plastiği trim sökme aparatlarıyla veya tornavidayla tırnaklarından attırıp söktükten sonra çıkarılabilir hocam araya kaçan şey.
Hocam tam bilmiyorum ama o kısmın tırnaklı olması lazım ben vida yok diye biliyorum. Yine de @yusuf hocamıza da bir soralım.Herhangi bir vida filn yok degilmi krdes
Teşekkürler hocam valla meşaketli işmişAyni sorun bende de vardi.meraktan söküp baktim ve arizayi giderdim.
Araya birsey sıkışacak bi pozisyonu yok kapagin.bardakliklari kapatan kisimin altinda 3 4 mm de bir enine yerlestirilmis plastik kizaklar var.onlardan herhangi biri yada bir kaci zorlama ile yerinden koparsa,surgulu kapak kolcak kisminin dibinde bulunan makara bolumune sarilmadigindan kapanip acilmiyor.
(Daha baska nasil anlatirim bilemedim [emoji4] )
Yanlis bilmiyorsam yaklasik 400 lira gibi bi fiyati var surgulu kapagin.extreme bi durum yok ise tamiri mumkun ve kolay.yanliz o kapaga ulasabilmek icin orta konsolun sag sol bagalitlerini,klima paneli cercevesini,vites cervecesini vs. Kolçaga kadar sokmek gerekiyor.
Pek cogu tirnakli olmasina ragmen 20 torx ile sabitlenmis vidalari da mevcut.(bardakligin altinda,kartvizit cepliginin altinda da vidalar bulunmakta.oradaki plastik altliklari elinizle cikarttiginizda goreceksiniz..)