Digital Hız göstergesi

JSW

Üye
İsim
Hasan Hüseyin
Merhaba arkadaşlar,

Merak ettiğim iki konuda tecrübelerinize ihtiyacım var.Geçtiğimiz ay 2016 model 1.2 tsi comfortline golf aldım. İlk başlarda aracı kilitleyince farlar bir süre yanıyordu ama şimdi yanmıyor. Aracın kilitini açtığımda farlar yanıyor. Kilitlediğimde tekrar yanmasını nasıl sağlayabilirim.

İkinci bir soru ise, dijital hız göstergesine sahip olabilir miyim? Youtube da bazı videolarda bunu görebiliyorum. Fakat bende kumandadan geçiş yaptığım zaman anlık yakıt tüketimi gibi bilgileri görebiliyorum. Standart olarak digital hız göstergesi açılıyor mu?

İyi günler.

Merhaba arkadaşlar,
Merak ettiğim iki konuda tecrübelerinize ihtiyacım var.Geçtiğimiz ay 2016 model 1.2 tsi comfortline golf aldım. İlk başlarda aracı kilitleyince farlar bir süre yanıyordu ama şimdi yanmıyor. Aracın kilitini açtığımda farlar yanıyor. Kilitlediğimde tekrar yanmasını nasıl sağlayabilirim.
İkinci bir soru ise, dijital hız göstergesine sahip olabilir miyim? Youtube da bazı videolarda bunu görebiliyorum. Fakat bende kumandadan geçiş yaptığım zaman anlık yakıt tüketimi gibi bilgileri görebiliyorum. Standart olarak digital hız göstergesi açılıyor mu?
İyi günler.
Hocam media ünitesinden araç ayarlarını kontrol edin muhtemelen eve giriş çıkış ayarını kapatmış olacaksınız. Aynı şekilde digital hızıda ayarlardan seçebilirsiniz.

Aracınız hayırlı olsun. Çıkarken yanmasi için sellektör kolunu bir kere çekip öyle araçtan çıkın. Ya da Vag kodlama ile otomatiğe almak gerekir.

Direksiyondaki kumanda ile ekranda görünen yazıyı değiştirebilirsiniz. Sağdaki tuşlar genelde bu iş için

Hocam media ünitesinden araç ayarlarını kontrol edin muhtemelen eve giriş çıkış ayarını kapatmış olacaksınız. Aynı şekilde digital hızıda ayarlardan seçebilirsiniz.
Hocam, kontrol ettiğimde 10 saniye olarak aktif olduklarını gördüm.

Aracınız hayırlı olsun. Çıkarken yanmasi için sellektör kolunu bir kere çekip öyle araçtan çıkın. Ya da Vag kodlama ile otomatiğe almak gerekir.

Direksiyondaki kumanda ile ekranda görünen yazıyı değiştirebilirsiniz. Sağdaki tuşlar genelde bu iş için
Hocam akşam sellektör kolunu çekip deneyeceğim. Bunu her seferinde mi yapmam gerekiyor. Aldıktan sonra yaklaşık 2 hafta böyleydi. Son zamanlarda böyle oldu.

Direksiyondan bahsettiğiniz kısmı gördüm. Şimdi merak ettiğim aracı bir sonraki çalıştırmamda manuel mi hız göstergesini seçeceğim yoksa otomatik mi gelecek. Sağ kumanda düğmelerinde sesli kullanım ile ilgili bir buton daha var fakat o ne işe yarıyor bilmiyorum. Sesli kullanım desteklenmiyor diyor.

Hocam akşam sellektör kolunu çekip deneyeceğim. Bunu her seferinde mi yapmam gerekiyor. Aldıktan sonra yaklaşık 2 hafta böyleydi. Son zamanlarda böyle oldu.
Direksiyondan bahsettiğiniz kısmı gördüm. Şimdi merak ettiğim aracı bir sonraki çalıştırmamda manuel mi hız göstergesini seçeceğim yoksa otomatik mi gelecek. Sağ kumanda düğmelerinde sesli kullanım ile ilgili bir buton daha var fakat o ne işe yarıyor bilmiyorum. Sesli kullanım desteklenmiyor diyor.
Hocam medya cihazına göre telefonun sesli komut özelliğini aktif ediyor. Aracınız bluetothlu değil ise çinden gelen orjinal medya cihazları ile hem bluetoth sahibi olabilir hem de sesli komut tuşunu aktif etmiş olursunuz.
En son ekranda ne kalırsa tekrar çalışmada o gelir.
Vag kodlama ile otomatik olmasını sağlayabiliriz hocam selektore gerek kalmaz o zaman.

Hocam medya cihazına göre telefonun sesli komut özelliğini aktif ediyor. Aracınız bluetothlu değil ise çinden gelen orjinal medya cihazları ile hem bluetoth sahibi olabilir hem de sesli komut tuşunu aktif etmiş olursunuz.
En son ekranda ne kalırsa tekrar çalışmada o gelir.
Vag kodlama ile otomatik olmasını sağlayabiliriz hocam selektore gerek kalmaz o zaman.
Hocam cevabınız için teşekkür ediyorum. Araç ile cep telefonu(7plus) şu an bir biriyle eşleşmiş durumdalar. Diğer cevap için teşekkür ediyorum. Digital hız göstergesinde bırakmıştım. Akşam tekrar denediğimde hem ışıkları hem de hız göstergesini test etmiş olacağım. Aksaray'da bu kodlamayı yapabilen birisi var mı bilmiyorum. Kendim ise bunu yapabilir miyim emin değilim. Herhangi bir kabloya veya bu tarz işlemler hakkında da bilgi sahibi değilim :)

Hocam cevabınız için teşekkür ediyorum. Araç ile cep telefonu(7plus) şu an bir biriyle eşleşmiş durumdalar. Diğer cevap için teşekkür ediyorum. Digital hız göstergesinde bırakmıştım. Akşam tekrar denediğimde hem ışıkları hem de hız göstergesini test etmiş olacağım. Aksaray'da bu kodlamayı yapabilen birisi var mı bilmiyorum. Kendim ise bunu yapabilir miyim emin değilim. Herhangi bir kabloya veya bu tarz işlemler hakkında da bilgi sahibi değilim [emoji4]

Kablo alırsanız tüm özellikleri açmanız konusunda yardımcı oluruz.

Kablolara ait sürümler bulunuyormuş. Satın alabilmem için bir link gönderebilir misiniz hocam? Yanlış kablo sipariş etmek istemiyorum.

ben kapı açılmasına bağladığım için sellektör ile olduğunu unutmuşum :)

Bu kablo bende var daha alalı iki gün oldu. Kargo ile 130 geldi bana istersen satayım sana. Benim araç Audi a4 donanim sorunum çıktı yapamadım ondan boşta istersen satayım sana
Merhaba Hocam, Yusuf hocamın attığı link daha makul görünüyor(free shipping) ve acelem yok. Öneriniz için teşekkür ederim.

Bursa'da yaşayan arkadaşlar kablo lazımsa buyurun gelin alın kendiniz yapın. Boşa para vermeyin kabloya

Geri
Üst Alt