Golf 7 klima farklı üflüyor

spot

Yeni Üye
İsim
yücel
arkadaşlar 2013 golf 7 soldan soguk sagdan sıcak üflüyor kilimayı açınca ne yapabilirim özel bir servise gösterdim gögüs sökülecek diyor gerçekten böylemi yoksa başka yolu varmı bilenler yardımcı olsun lütfen.

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar 2013 golf 7 soldan soguk sagdan sıcak üflüyor kilimayı açınca ne yapabilirim özel bir servise gösterdim gögüs sökülecek diyor gerçekten böylemi yoksa başka yolu varmı bilenler yardımcı olsun lütfen.
Yetkili servise gösterdiniz mi hocam ?

evet gösterdim ayrıştırıcı motoru arızalı gögüs inecek diyor 1000 tl masraf çıkıyor gögsun deforma olması cabası

evet gösterdim ayrıştırıcı motoru arızalı gögüs inecek diyor 1000 tl masraf çıkıyor gögsun deforma olması cabası
Hocam Vw gurubunda göğüs emin ellerde inerse sorun olmaz. Herşey eskisi gibi yerine oturur merak etmeyin

Onceden 407 vardi bende. Ayni sorunu onda yasamistim. Klima yonunu ayarlayinca arabanin icinde tirtirtir diye mekanik bir ses gelirdi. Ayristiricinin dislileri gitmisti. Serviste yaptirdim. 407'nin gogsu golf'e nazaran daha karmasik ve parcalarin saga ve sola olan uzakliklari inanilmaz hassas ayar gerektiriyordu. Ona ragmen guzel bir iscilikle hic acilmamis, islem gormemis gibi teslim ettiler aracimi. Yusuf hocamin dedigi gibi; yetkili serviste sıkıntı yasayacaginizi sanmiyorum. 

Geri
Üst Alt