Aracima yalnizca subwoofer temin edip ekletme sansim yok mu anfisiyle birlikte.Yoksa komple sistemi mi taktirmam gerekiyor.Derdim stepne icinde orjinal subwoofer olmasi.
İyi fikir hocam benimde aklıma yattı ses zaten tatminkar birazda bas olsa iş tamamdır.Aracima yalnizca subwoofer temin edip ekletme sansim yok mu anfisiyle birlikte.Yoksa komple sistemi mi taktirmam gerekiyor.Derdim stepne icinde orjinal subwoofer olmasi.
800.liralik urun alpine swe 815 olabilir benim.zaten 30 cm sbe 1243 subwoofer ve anfim var evde montajlatmadim henuz.Ben stepneye kaliteli ama orjinal duran bi bas dusundumAlpine' in bir ürünü var stepneyi komple çıkartıp yerine tam olacak şekilde satılıyor. Ender elektronik'e sormuştum bulması baya zor olur Alpine TR'nin elinde bile olmayabilir demişti. Sahibinden.com'da 400€'a satan bir firma vardı. Ya da yine Alpine'in bagaja koymak için farklı bir ürünü de var yine ender'de sorduğumda 800TL montaj dahil fiyat vermişti.
Amfi bagaja gidecekse kablo tesisatı olmadığı için tüm kapılar ön gögüs ve döşemeler sökülecek.Dynaudio ses sistemi montaji icin aracin ici paramparca ediliyor resmen o kadar sokturmek bana akil kari gelmiyor.
Bu kadar sökme işlemi oluyosa cidden hiç gerek yok vazgeçtim gittiAmfi bagaja gidecekse kablo tesisatı olmadığı için tüm kapılar ön gögüs ve döşemeler sökülecek.
Kesinlikle o işe girmezdim.
Standartı baya güzel zaten.
hoparlörleri değiştirmicekseniz sanmıyorum okadar şeyin söküleceğini, sadece teybi çıkartırlar arkasından bir güç birde ses çıkışı alınıp bagaja kablo çekilir.Bu kadar sökme işlemi oluyosa cidden hiç gerek yok vazgeçtim gitti