YAKIT ORTALAMASI VE SIFIRLANMASI

medillion

Yeni Üye
İsim
Metehan DİKME
Arkadaşlar dün Golf 7 1.2TSİ DSG 105hp Comfortline 2013 araç aldım bugün ilk günüm OPEL'den geçiş yaptım ve tabikide şuanda çözmeye çalışıyorum ama takıldığım yerler var yardımcı olursanız sevinirim.

1-Yakıt Ortalamamı sıfırlamak istiyorum ama bunu yapamadım.

2-Start-Stop kullanırken kapıyı açtıktan sonra kontağı çevirerek tekrar çalıştırın diye bir uyarı aldım.

Arkadaşlar dün Golf 7 1.2TSİ DSG 105hp Comfortline 2013 araç aldım bugün ilk günüm OPEL'den geçiş yaptım ve tabikide şuanda çözmeye çalışıyorum ama takıldığım yerler var yardımcı olursanız sevinirim.
2-Start-Stop kullanırken kapıyı açtıktan sonra kontağı çevirerek tekrar çalıştırın diye bir uyarı aldım.
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Güle güle binin aracınıza. 1.sorunun cevabını şu an hatırlayamadım. 2.soru ise normal bir durum. Kapı açılınca araç park ettiğinizi düşünüp start stop u devreden çıkarıyor ve çalıştırma isteğinize marsa basarak diye cevap veriyor. Aynı zamanda emniyet kemeri takılı değilken de devreye girmez.

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Güle güle binin aracınıza. 1.sorunun cevabını şu an hatırlayamadım. 2.soru ise normal bir durum. Kapı açılınca araç park ettiğinizi düşünüp start stop u devreden çıkarıyor ve çalıştırma isteğinize marsa basarak diye cevap veriyor. Aynı zamanda emniyet kemeri takılı değilken de devreye girmez.
Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim...

1. sorunuzun cevabı medya aracındaki sol alt da "CAR" tuşuna basın yakıt tüketimleri çıkana kadar ikinci tıklama çıkar yakıt tüketimi çıkınca medya cihazının dokunmatik yüzeyde sağ alt da bir ikon çıkar ona tıklayıp menünün en altında yakıt ortalamalarını sıfırlamaları olacak diye hatırlıyorum.

Hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız binmek nasip olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tüketim ekranında orta tuşa basarak uzun süreli, yakıt alımı itibariyle ve başlangıçtan itibaren arasında geçiş yapabilirsiniz. Sıfırlamak istediğiniz ekran açıkken ortaaki OK tuşuna uzun basın sıfırlanır. 

Geri
Üst Alt