2 hafta önce çok sevdiğim aracımı sattım. Midline olan aracım elimde evrimleşti. 2.5 yıl hiç üzmedi beni. Sattıktan sonra cam tavanlı golf alma niyetim vardı. Araştırırken dod bayisinde karşıma alttaki araç çıktı.
En boş donanım üzerine xenon paket ve ışık paket var. Araç 34.000km de hasar kaydı yok denilecek kadar az. 2012 model. Üstünde fabrikasyon lastikler var.
İzlenim ve sorularımı bu başlık altında yapacağım. Bir günlük izlenim yeterli değil tabi ama...
Eksi notlar ile başlayalım
1. Golf iç mekanı kesinlikle daha kaliteli.
2. Midline koltukları da daha güzel ve bel desteği ile daha rahat.
3. En azından sd kart desteği iyi olurdu. Sd ve usb yok.
Artılar...
1. Motor ve motor sesi. Özellikle spor modda.
2. Şanzıman da çok çok iyi. Hiç hissettirmiyor ve gaza basınca çok hızlı tepki veriyor.
3. Süspansiyon hoşuma gitti. Hoş golf yayları basıkti uzun süredir.
4. Direksiyon kalitesi. Yüzük ile ilk defa rahat rahat araba kullandım.
5. Yakıt hakkında gözümü korkuttu herkes. Esenyurt ümraniye arası gittim ve iş çıkışı güngörene döndüm.
Genelde eco pro kullandım. Birkaç kez spor moda aldım dayanamayıp.
Biraz detaylara inme vakti.
Klimada zaman ayarı var. Araçtan çıkmadan bu ayarı yaparak döndüğünüzde aracı istediğiniz sıcaklıkta bulma şansınız var. Denedim klimanin çalıştığını gördüm.
Arka kapılarda cep yok.
Arka yaşam alanı malum
Lastikler runflat. Bagajda stepne yok. Büyülük golfe göre iyi. Golf ince stepne ile daha iyidır. Solda kapaklı sağlık dolabı var.
5.5 yaşında bir araç için koltuklarda tiftiklenme olmaması çok hoş. Km düşükte olsa kumaş kalitesi iyi demekki.
Direksiyon şiir gibi. M direksiyon nasıldır artık. Hiç yıpranmamış. Yüzük ile rahatca kullanabilirim. Arkadaki parmak yerleri super bir detay.
Ön farlar övgüyü hakediyor. Birkaç fotoğraf ile şimdilik bu kadar
En boş donanım üzerine xenon paket ve ışık paket var. Araç 34.000km de hasar kaydı yok denilecek kadar az. 2012 model. Üstünde fabrikasyon lastikler var.
İzlenim ve sorularımı bu başlık altında yapacağım. Bir günlük izlenim yeterli değil tabi ama...
Eksi notlar ile başlayalım
1. Golf iç mekanı kesinlikle daha kaliteli.
2. Midline koltukları da daha güzel ve bel desteği ile daha rahat.
3. En azından sd kart desteği iyi olurdu. Sd ve usb yok.
Artılar...
1. Motor ve motor sesi. Özellikle spor modda.
2. Şanzıman da çok çok iyi. Hiç hissettirmiyor ve gaza basınca çok hızlı tepki veriyor.
3. Süspansiyon hoşuma gitti. Hoş golf yayları basıkti uzun süredir.
4. Direksiyon kalitesi. Yüzük ile ilk defa rahat rahat araba kullandım.
5. Yakıt hakkında gözümü korkuttu herkes. Esenyurt ümraniye arası gittim ve iş çıkışı güngörene döndüm.
Genelde eco pro kullandım. Birkaç kez spor moda aldım dayanamayıp.
Biraz detaylara inme vakti.
Klimada zaman ayarı var. Araçtan çıkmadan bu ayarı yaparak döndüğünüzde aracı istediğiniz sıcaklıkta bulma şansınız var. Denedim klimanin çalıştığını gördüm.
Arka kapılarda cep yok.
Arka yaşam alanı malum
Lastikler runflat. Bagajda stepne yok. Büyülük golfe göre iyi. Golf ince stepne ile daha iyidır. Solda kapaklı sağlık dolabı var.
5.5 yaşında bir araç için koltuklarda tiftiklenme olmaması çok hoş. Km düşükte olsa kumaş kalitesi iyi demekki.
Direksiyon şiir gibi. M direksiyon nasıldır artık. Hiç yıpranmamış. Yüzük ile rahatca kullanabilirim. Arkadaki parmak yerleri super bir detay.
Ön farlar övgüyü hakediyor. Birkaç fotoğraf ile şimdilik bu kadar