Kullandığınız kablonun sürümü nedir ? 15.7 - 16.8 - 17.1 hangisi ?Halojen far comfort donanım
Açıkçası ilk mesajınızda kodlama sormuşsunuz, sanki sırf bunu öğrenmek için üye olmuşsunuz gibi geldi ve bu işin ticaretini yapıyormuşsunuz fikrine kapıldım.Walla çok istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Bunun aynısı u led için geçer li mi [emoji23]Açıkçası ilk mesajınızda kodlama sormuşsunuz, sanki sırf bunu öğrenmek için üye olmuşsunuz gibi geldi ve bu işin ticaretini yapıyormuşsunuz fikrine kapıldım.
Ama yine de yazacağım kodları.
leuchte 4 .... lichtfunction E4 olan kanalı Blinken Links Dunkelphase yapın
Bu kanalın volume değerini yani leuchte 4... dimwert EF4 ü 100 yapın maximize olan yerde yani direction ef4 maximize olarak kalsın.
Aynısını leuchte 5 içinde yapın.
Hocam kodları buradan alıp kendisi yazmış gibi tanesini 50 liradan açanlar bolca mevcut piyasada. Takdir edersiniz ki bu da biraz zorumuza gitmiyor değil, o yüzden biraz temkinli davranıyoruz kusura bakmayın.ne ticareti nerden çıkarıyorsun, benim aracımın modelinin olduğu forumda kimse cevap vermiyor, bu forum gibi aktif değil siz de farkindasinizdir bunun.
bu foruma yeni üye oldum ama devamlı girer bir seyler okurum.
Ticaretini yaptığımı söyleyeceğine kodları hic söyleme daha iyi, sanki çok önemli de istegim kod ticaret yaptığımı söylüyorsun
U led için 4-5 yerine 2-3 e yapman yeterli.Bunun aynısı u led için geçer li mi