Ensar
Üye
- İsim
- Ensar
Herkese kolay gelsin. Azimli bir şekilde para biriktiriyorum piyasanın düşmesi ile birlikte Allah nasip ederse golf alacam. Fakat aklıma takılan bi kaç soru var. Bunu sizin bilgilerinizden faydalanarak çözmek istiyorum.
65-70 bin kmlerde 1.4 tsi 122 beygir mi
Yoksa
40-60 bin kmde 1.2 tsi 105 yada 110 beygir mi
1.4 için aklıma takılan sorulardan biriside boyasız Comfortline mı yoksa 2000-4000 liralık hasar kayıtlı 2-3 parça boyalı Highline mı ?
İşin doğrusu kendi emeğim ile alacağım arabanın beni üzmesini istemiyorum. Bütçem maximum 65bin ₺. Kullanım tarzına gelirsek ya çok sakin kullanıyorum yada çok agresif. Yaşadığım şehir düz değil hemen her yerde rampalar mevcut. Benim açımdan en uygun golf sizce ne? Teşekkürler iyi forumlar
65-70 bin kmlerde 1.4 tsi 122 beygir mi
Yoksa
40-60 bin kmde 1.2 tsi 105 yada 110 beygir mi
1.4 için aklıma takılan sorulardan biriside boyasız Comfortline mı yoksa 2000-4000 liralık hasar kayıtlı 2-3 parça boyalı Highline mı ?
İşin doğrusu kendi emeğim ile alacağım arabanın beni üzmesini istemiyorum. Bütçem maximum 65bin ₺. Kullanım tarzına gelirsek ya çok sakin kullanıyorum yada çok agresif. Yaşadığım şehir düz değil hemen her yerde rampalar mevcut. Benim açımdan en uygun golf sizce ne? Teşekkürler iyi forumlar