Ankara-Fethiye yol tavsiyeleri?

caglar_61

Katılımcı Üye

İsim
Caglar
Merhaba dostlar yakın zamanda Ankara-Fethiye seyahatim olacak. Daha önce bu güzergahtan hiç geçmedim yol durumu hakkında en ufak bilgim yok navigasyona yazıp gidecem o derece:). bu güzergah konusunda deneyimi olan arkadaşlarımın tehlikeli noktalar olsun radar konusu olsun tavsiyelerine açığım? (fethiye ve çevresi konusunda da gezi  tavsiyelerinize açığım:) bir de ortalama 110 km hızla ne kadar sürer?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba dostlar yakın zamanda Ankara-Fethiye seyahatim olacak. Daha önce bu güzergahtan hiç geçmedim yol durumu hakkında en ufak bilgim yok navigasyona yazıp gidecem o derece:). bu güzergah konusunda deneyimi olan arkadaşlarımın tehlikeli noktalar olsun radar konusu olsun tavsiyelerine açığım? (fethiye ve çevresi konusunda da gezi  tavsiyelerinize açığım:) bir de ortalama 110 km hızla ne kadar sürer?
Selam Denizli Kale - Tavas tarafında yol yapım çalışması var navigasyon gösterirse alternatif yolu tercih edin. Ben geçtim malesef kontrol etmemiştim

//Can

Hocam güzergahın Ankara-Polatlı-Sivrihisar buraya kadar Polatlı civarlarında ortalama hız ölçen sistemden var Polatlı'da kırmızı ışığa denkgelince ort. hız düştüğünden pek sıkıntı olmuyor. Sivrihisar'a yaklaşırken de dikkatli olmalı orada da ekip olabiliyor. 

Hocam Sivrihisar'dan Afyon'a devam edin Emirdağ'dan Bolvadin'e dönmeyip Afyon merkeze devam edip Afyon'dan Sandıklı Dinar yoluna dönün. Burada da bir kere sandıklı çıkışında radara denkgeldim. Bu yol Antalya yolu diye bilinir zaten. O yolu takip edip Burdur'a kadar yol iyi bir sıkıntı yok. 

Burdur'da Karamanlı-Tefenni yoluna dönüp Çavdır a bu yol pek hızlı bir yol değil hocam ama 90-100 lük gidiş geliş bir yol. Çavdır dan devam edip o yoldan sapmadan Fethiye'ye varırsın hocam. Bu yolda bölünmüş yol değil ama kötü bir yol da değil.

Hocam 100-120 ile tek mola vererek 7 saate varırsınız Allah'ın izniyle.

Geri
Üst Alt