Bu sıcaklarda araçta çakmak bırakmamakta fayda var

caglar_61

Katılımcı Üye

İsim
Caglar
Az önce sosyal medyada denk geldiğim bir olayı sizinle paylaşmak istedim araçtaki çakmak bomba gibi patlamış neyseki yangına sebep olmamış.dikkat etmekte fayda var

Çakmak, torpido da CD özelikle cd player için de kesinlikle bırakmamalı, tükenmez yada pilot kalem

Sıcaktan zarar gören her şeyi araçta bırakmamak lazım.

Ben de bir ekleme yapayım; Her ne kadar Golf Kullanıcısı bilinçli olsa da hatırlatmakta fayda var...Araç içerisinde kesinlikle Çocuk bırakılmamalı... hatta evcil hayvanlarınızı dahi aracta bırakmayınız dostlar. Herkese selam ve saygılar.

bende bir ekleme yapmak istiyorum.

araçta temizlik malzemeleri cila, araç şampuanı, jant parlatıcı vb. temizlik malzemelerini bırakmamakta fayda var.

biliyorsunuz ki belli sıcaklıktan sonra bu malzemeler özelliklerini kaybedebiliyor.

boşuna ziyan olmasınlar..

bende bir ekleme yapmak istiyorum.

araçta temizlik malzemeleri cila, araç şampuanı, jant parlatıcı vb. temizlik malzemelerini bırakmamakta fayda var.

biliyorsunuz ki belli sıcaklıktan sonra bu malzemeler özelliklerini kaybedebiliyor.

boşuna ziyan olmasınlar..
Ben araçta çantanın içinde tutuyordum bunları yine de bişey olur mu?

Bence aracı sıcakta bırakmamakta fayda var  :mad:

Ben araçta çantanın içinde tutuyordum bunları yine de bişey olur mu?
mrb hocam..

genelde kullandığımız bu malzemelerin arkasında saklama koşulları ile ilgili bilgiler olur.

bir çoğunu oda sıcaklığı (25 derecenin) üzerinde bir sıcaklıkta saklamamakta fayda vardır.

benim iş yerimin etrafında aracımı koyabileceğim gölgelik alan pek yok.

dolaysıyla ben aracımda bu tarz malzemeleri taşımamaya özen gösteriyorum. her ne kadar bagaj güneş almasa da orası da ısınıyor.

dolaysıyla bozulma riski var..

Geri
Üst Alt