Hocam ben de golf 5 im, siyah golf 5 e halojen cok sönük kaliyor diye ben de led istiyordum. 1 ay once ankarada yaptirdim. Kisa, uzun, park, sis 4 cift degistirdim. Kisalari photon, uzunlari ve sisleri daha az kullandigimiz icin oscar sectim. Ustanin da tavsiyesi bu yonde oldu bosuna fazla para birakmana gerek yok dedi uzun ve sis icin.
Neyse yaptirdim ciktim hocam canavar gibi guzel gozukuyor falan ama tabi gunduz oldugu icin karsidakilerin iskence cekecegini tahmin etmemistim.
Sonra gece ıspartaya dönmek bana tam bir zulüm oldu. Abartisiz karsidan gecen 50 aracin minimum 45inden sellektör yiyorum hadi buna tamam desem de beni asil rahatsiz eden nokta, arkamdan önüme gecen araclarin 4 luleri acıp rahatsiz oluyorum uzunlarla gitme seklinde uyarisiydi. Halbuki ben kisayla gidiyorum. Hocam onumdeki her arac 4luleri yakip yakip kapatmaya basladi e yeter dedim.
Performans olarak da pek tatmin olmamistim. Cunku kisalar gercekten sag sol dağ taş ne varsa gosteriyor o kadsr fazla dagiliyor ki ışık. Taa 300 500 belki daha fazla metre uzakliktaki tabelalar oyle bi parliyor ki gozumun kamasmasindan ben de rahatsiz olmaya basladim. Yani zaten tabelayi okuyamayacagin mesafe olan 700 metrelerden tabelalar inanilmaz parliyo tamamen amacsiz bir performans
Uzunlar desen 100 metre oteye gitmiyor ve de nasil oluyo 5 10 m boyundaki selvi agaclarinin tepesini aydinlatiyor
sellektorde sıkıntı yok tabi.
Sonra hocam yeter deyip gecen hafta ankaraya gittim konustum falan ustalar sag olsunlar malinin her zaman arkasindalar ve yapmadan icine sinmeden birakmiyolar. Iscilikleri de guzel.
Sonra anladik ki benim far yükseklik ayarim bozukmus calismiyormus.
Once farlarimi ic dis onlarin tavsiyesi olan bi yerde temizlettim doguş otodan yeni cikmis gibi oldu mukemmel ve cok pahali da degil tavsiye ederim kesinlikle. Sonrasinda far yükseklik ayarını da onlar biz temizlerken yaptirmaya göndericez demislerdi. Harbiden de yaptirmislar. Orasi bitince hocam, tavsiye ustada güzel bir far ayari. Ve son olarak da ben ledleri aldigim yere ariza isigindan hoslanmiyorum o da kaybolsun dedim aparat atalim dedim. Arif usta rahat 2 3 saat sadece benim ariza isigi isiyle ugrasti. Her seyi denedik 3 cift aparat taktik yine yaniyo yine yaniyo.
En son anladik ki sislerin photon olmasini istiyo golf
daha alt kalite bir marka kabul etmiyor.
Ve de parklarin halojen olmasi gerekiyor. Parklardaki led bir sekilde uyumsuzluk gosteriyor ve 10 20 s sonra park ampulu sönüyor ariza yakiyor.
Sonuc olarak kisalar ve sisler photon, uzunlar oscar, parklar halojen ki zsten pek de belli olmuyo karizmalik bi sorun yok. 3 cift de aparatim var ucuna cok kucuk bir kablo ekliyor oyle cekinecek bir durum yok yani. Ve far yükseklik ayari da yapilinca su an muthis oldu. 1 sellektor yemeden ankaradan ispartaya döndüm oh dedim. Aydinlatma performansi da tam istenilen seviyede dag taş olayi gitti. Uzunlar odakliyor. Yani halojen performansinin aynisi dusunebilirsin.
Hocam uzun oldu biraz ama sana tum deneyimimi anlattim cok pahali da sayilmaz ve gayet memnunum su an.