@caglar_61 Çağlar Hocam Merhaba;
Ben de aynı Durumu yaşayan birisi olarak şu kadarını söyleyebilirim. Çok Zor Hocam eşinize Araba kullanmayı öğretmek. Siz ne derseniz deyin farklı anlaşılabılır yapmasını istedikleriniz onda emri vaki olarak algılanabılıyor ve hiç hoş olmayan tartışmalar çıkabiliyor
Eşimle ehliyetimizi birlikte almıştık yıllar önce o hiç kullanmamıştı araç dolayısıyla Pratikte biraz sorunu vardı. Yıllar sonra çalıştığı iş yerinde pozisyonu neticesinde şirketinin kendisine araç tahsis etmesi sonucu bu konu gündeme geldi. Kendi aracımızla bir gün denedikten sonra anladım ki böyle olmayacak....En iyisi siz bir sürücü kursundan Direksiyon Dersi adı altında bir Paket alın ve Eşiniz araba kullanırken siz Arka koltukta oturun en fazla. Ben böyle yaptım 10 Gün Boyunca Eğitim aldı çok ilerleme kaydetti hatta eğitim veren Bayan olunca çok daha iyi oluyor varsa tercihinizi bu yönde kullanın. Eğitim sonrasında kendi aracımızla da alıştırmalara devam ettik ve 1 ay sonra şehirler arası arac kullanmaya başladı.
Güzel yanı şu oluyor hocam;
1-Çocuk Kreşten alınacak veya Çarşı pazarda işi varsa kendisi de gidebiliyor.
2-Uzun Yollarda Değişimli olarak kullanıyorsunuz aracı ve buda daha sağlıklı yol yapmanıza yardımcı olmak demek
3- Aracı kullandığı için Araçların masrafları bizzat yaşadığı için, artık sorgulamıyor yakıt mtv bakım onarım kasko vs diye
4- Kafanız rahat ediyor hocam
:'(