hocam çok teşekkür ederim. kıbrısta yaşadığım için buraya gelişi biraz zor oluyor o yüzden buraya gelecek olan arkadaşıma getirtmeyi planlıyorum. Türkiyede bulma ihtimalim varmı acaba ? birde bu kabloyu update yapabiliyormuyum ?Aliexpress üzerinden alabilirsiniz hocam.
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/z67ZJfiY
Update olmaz hocam ama kullanırken sorun çıkarmaz. Türkiye de 2 katı civarı satılıyorhocam çok teşekkür ederim. kıbrısta yaşadığım için buraya gelişi biraz zor oluyor o yüzden buraya gelecek olan arkadaşıma getirtmeyi planlıyorum. Türkiyede bulma ihtimalim varmı acaba ? birde bu kabloyu update yapabiliyormuyum ?
çok saol hocamUpdate olmaz hocam ama kullanırken sorun çıkarmaz. Türkiye de 2 katı civarı satılıyor
Look what I found on AliExpress[mention=2]yusuf[/mention] hocam ben siparişi vermede biraz geciktim malesef ve ürün kaldırılmış bakındım ama hep farklı farklı ürünler var kafam karıştı rica etsem link atabilirmisiniz tekrardan ?
2017 kaçıncı ay Hocam.
2 gün önce üretimden çıktı geliyor hocam2017 kaçıncı ay Hocam.
2017 modeller için daha kablo yok bildiğim kadarı ile2 gün önce üretimden çıktı geliyor hocamyani 17.8 oluyor sanırım.![]()
2017 modeller için daha kablo yok bildiğim kadarı ile
Yusuf Hocamında dediği gibi henüz kablo çıkmadı Hocam beklemedeyiz.2 gün önce üretimden çıktı geliyor hocamyani 17.8 oluyor sanırım.