hocam çok teşekkür ederim. kıbrısta yaşadığım için buraya gelişi biraz zor oluyor o yüzden buraya gelecek olan arkadaşıma getirtmeyi planlıyorum. Türkiyede bulma ihtimalim varmı acaba ? birde bu kabloyu update yapabiliyormuyum ?Aliexpress üzerinden alabilirsiniz hocam.
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/z67ZJfiY
Update olmaz hocam ama kullanırken sorun çıkarmaz. Türkiye de 2 katı civarı satılıyorhocam çok teşekkür ederim. kıbrısta yaşadığım için buraya gelişi biraz zor oluyor o yüzden buraya gelecek olan arkadaşıma getirtmeyi planlıyorum. Türkiyede bulma ihtimalim varmı acaba ? birde bu kabloyu update yapabiliyormuyum ?
çok saol hocamUpdate olmaz hocam ama kullanırken sorun çıkarmaz. Türkiye de 2 katı civarı satılıyor
Look what I found on AliExpress[mention=2]yusuf[/mention] hocam ben siparişi vermede biraz geciktim malesef ve ürün kaldırılmış bakındım ama hep farklı farklı ürünler var kafam karıştı rica etsem link atabilirmisiniz tekrardan ?
2017 kaçıncı ay Hocam.
2 gün önce üretimden çıktı geliyor hocam2017 kaçıncı ay Hocam.
2017 modeller için daha kablo yok bildiğim kadarı ile2 gün önce üretimden çıktı geliyor hocamyani 17.8 oluyor sanırım.
2017 modeller için daha kablo yok bildiğim kadarı ile
Yusuf Hocamında dediği gibi henüz kablo çıkmadı Hocam beklemedeyiz.2 gün önce üretimden çıktı geliyor hocam yani 17.8 oluyor sanırım.