Herkese iyi akşamlar. Yaklaşık 20 gün önce yeni golf alarak araştırmalarım sonucu bu foruma denk geldim ve üye oldum. Forumlar bana pek bir itici geldiği için sanırım hiçbirinde üyeliğim yoktu ki golf alıp bu foruma üye olana kadar. Gerçekten burda ki arkadaşlık samimiyet ve seviyeli sohbetleri görünce şaşırmadım desem yalan olur. Ara sıra bazı forumlardaki yazışmalara denk gelmiştim hondacılar vw cilere onlar seatcılara ve daha bir sürü araç sahipleri diğer araç sahiplerine hakarete varan şeyler söylediklerine tanık olmuştum. Golfün daha bu ortamlarda nasıl sahipleri olduğunu görünce binmeden , tam anlamıyla kullanmadan nasıl elit bir araç olduğunu gördüm. Eskiden c sınıfı bir araca (mercedes-audi-bmw hariç) bu kadar para verilmemesi gerektğini düşünür ve savunurdum. Ta ki geçtiğimiz 1 yıl boyunca bmw f30 kasa kullanıp hayal kırıklığına uğrayana kadar. Satmaya karar verdikten sonra onlarca arabaya baktım sıfır almayı kafaya koydum ama fiyatlar uçmuştu çoktan ve alacağım arabada bmw den kötü olmamalıydı. Yorumlar forumlar test videoları vb herşeyi izledim okudum ve araştırmalarım sonucu limitimi biraz aşsa da golf almam gerektiğine inandım ve Allah nasip etti çok şükür. İstanbuldan aldığım kırmızı renk 1.6 tdi dsg highline aracımı yaşadığım şehir amasyaya kadar yaklaşık 700 km kullandım ve doğru karar verdiğimi anladım. Gerek konfor gerek yakıt gerek yumuşaklık ve malzeme kalitesi bmw f30 a göre çok üstün geldi bana (f30 2.eldi ama daha 4 yaşında bir aracın koltukları sökülmemeliydi trim sesi o kadar fazla olmamalıydı bence) golfün ona göre eksiği bagaj ve performansı ama zaten yakıt için ve yollar yüzünden basma şansım pek olmuyordu. Nerden nereye geldi konu
ben aslında bişey sormak için başlık açmıştım ama belki golf düşünen arkadaşlara bir faydası olur yazdıklarımın. Kısaca bir fikir istiyorum sizden gerçi eren kardeşim biraz fikir verdi ama hala kafam karışık. Aracımı hem beklemek istemediğim için hem de zaten çok üst limitlere çıktığımdan dolayı daha fazla çıkamayacağım için cam tavansız almak zorunda kaldım ben de şimdi yarıya kadar folyo kaplatmayı düşünüyorum. İnternette gördüm aslında gayet iyi görünüyor ama bana handikapları olur mu? tavsiye eder misiniz ?yardımcı olursanız sevinirim Saygılar..