anatolia28
Üye
- İsim
- halil
Arkadaşlar merhaba sizce 1.4 tsi dsg mi yoksa 1.6 tdi manuel mi? Her iki seçenekte de araç highline olacak. Yardımcı olur musunuz?
Ona para çıkmıyor malesefbu iki seçeneğin dışına çıkıp dsg dizel almak en güzeli bence
Değerli HocamGüzel insanlar öncelikle cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Ben bu aracı ÖTV indirimi ile alacağım bana Dizel manuel highline tungsten grisi 80 bin tl bandına geliyor. Dsg yi uzun vadede sorun yaratır diyerek güvenip sipariş veresim gelmiyor hissiyatım bu yönde. 5 yılda illaki dizel beni benzinliye göre kar a geçirir diye düşünüyorum. Benzinli hiç kar a geçirmese bile satarken dizel olması sizce de avantaj olmaz mı?
84 bin çok çok iyi fiyat birde tungsten gri olaydı tamamdıDeğerli Hocam
DSG konusunda şu yazımı okur musunuz?
Ancak keyfini sürmek yerine söylentilerden ürküp bu keyif ve kolaylıktan mahrum kalınmasını tasvip edemiyorum.
Aracı 5 yıl sonra satarken ikinci elde DSG li olmasinı öneririm. Daha fazla aranan bir özellik ise cam tavanlı DSG Highline.
Size cam tavanlı bir DSG Highlin e bugünün fiyatlarıyla sizin manuel fiyatına yakın: 84.000 verebiliriz.
Elbette bayiden sıfır km. Teslimat agustos sonu olmak üzere
Güzergaha bağlı hocam bu işler1.4 tsi bilmem ama 1.6 tdi dsg nın yakıt tüketiminden(şehir içi) hiç memnun değilim.8,5-9lt den aşağı düşmüyor.0 Aldığımda 2-3 bin km olsun azalır deniyordu şuan 9000km'de, şimdi de bakıma girsin düşer diyorlar.
Değerli Hocam1.4 tsi bilmem ama 1.6 tdi dsg nın yakıt tüketiminden(şehir içi) hiç memnun değilim.8,5-9lt den aşağı düşmüyor.0 Aldığımda 2-3 bin km olsun azalır deniyordu şuan 9000km'de, şimdi de bakıma girsin düşer diyorlar.