Ses yok, uzun yıllar dizel kullandıktan sonra müthiş oluyor. Araba 125'lik motorla le basınca iyi gidiyor epey, dizel bağırıp, can çekişip gitmiyor. 1.4 tsi alınacaksa arka süspansiyon bağımsız geliyor, herkes anlamadım farkı diyordu, açık konuşayım sürekli zorladığım virajlarda dizel gibi değil daha oturaklı davrandı, yolun aniden dip noktası gibi çukurlaştığı geçişler vardır dizel ile orada çıkışta arabanın dengesi bozulurdu, benzinli çok stabil geçti. Manevrada bağımsız süspansiyon bariz daha dengeli hareket ediyor. Bence en önemli kısım... bozuk yolda arka koltukta oturursanız ve sürücü biraz bile hızlı gidiyor ise torsiyon sağolsun dizel çok rahatsız edici, ancak bağımsız süspansiyonlu 1.4 tsi arka koltukta bence hissedilir derecede daha konforlu.
Uzun süreden beri dizel kullanıyorsan geçme hocam önermem, gözünün yakıt ibresinde olması can sıkıyor, ben bile o ibredeki düşüşe henüz alışamadım diyebilirim. Uzun yolda 3.7-4 gibi değerler görürken bir anda 5.2'nin altına düşürememek üzdü açıkcası ancak gerisinden çok memnunum.