tahir81
Üye
- İsim
- tahir81
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Aracım satmak istiyorum bu nedenlede bir fiyat belirlemeliyim. burada deneyimli olan arkadaşlardan yardım istiyorum. aracım 2015 model olup ocak 2016 çıkışlıdır.28000 km dsg-hıghline sonradan park assist taktırdım. aracımda 2017 nisan ayında yaptırmış olduğum tüm camlarda lumar atr 35 ve ön camda air 80 cam filmi mevcuttur. ön kaputta tam boy ziebart kaput filmi mevcut. bunun dışında krom egzos, krom pedal takımı, 3d paspas ve bagaj havuzu mevcut. aracım iki yıldır ziebarttan diamond gloss boya koruması vardır. bunun yanında aracımı daima kendim yıkamışımdır. forumdaki bu konularla ilgili tüm konuları takip ederek temzilik ürünlerini almıştım. ancak istemeyerekte olsa aracımı satmak durumundayım. fakat aracımda hasar kaydı bulunmaktadır. oda alsancak vosmerde yapılmış tüm faturaları mevcut. kaportada değişim yok sadece sağ ayna ve öncam değişti(ön camda uzunyol hatırası) sağ kapı ve çamurluk boyanmıştır. şimide araçta beton dubaya sürtünmeden kaynaklı fotoğrafta görülen hasar mevcuttur.
bu kadar uzun anlatmamın nedeni boşuna yüksek fiyat yazmamak ve insanları kandırmamak. şimdi sizce bu haliylemi satmalıyım yoksa yaptırıpmı satmalıyım. yaptırmadan satmak istesem ne kadara satmalıyım.
bu kadar uzun anlatmamın nedeni boşuna yüksek fiyat yazmamak ve insanları kandırmamak. şimdi sizce bu haliylemi satmalıyım yoksa yaptırıpmı satmalıyım. yaptırmadan satmak istesem ne kadara satmalıyım.