fcsrn
Moderatör
Katlanır ayna montajını da bugün yaptım nihayet. Siparişi 1 ay önce vermiştik ancak kargo da sorun olduğu için bayağı gecikmeli geldi. Yusuf abi kargon geldi deyince çıktım gittim aldım direk. Montaj için Amasya'yı bekledim rahat rahat çalışırım diye. Dün akşam geldim ve bugün direk montajını yaptım. Aslında işlemler basit ancak dikkatli gitmeyince benim gibi iki kapıyı da 2 kez sökmek zorunda kalabiliyorsunuz. Sağ tarafı komple bitirip solu yarıladığımda aklıma geldi sağ camı açtım ve bingo. Yarıya kadar açılıyor sonra takılıyordu. Solu yapınca mecbur sağı bi daha söktüm hallettim. Bu sefer ayna ayar düğmesini takmayı unuttuğum için solu da tekrar sökmem gerekti. İş hayli uzadı yani. Ama sonunda, @MSE @yusufve her zamanki gibi sağolsun bıkmadan usanmadan yardımıma koşan @necati Abime teşekkür ederim. Buyurun resimler.
Ön Kapılarda ki izolasyon malzemesi. Geçen gün konusu geçmişti. Açıkçası öne bu kadar özenip arkayı bomboş bırakmaları saçma olmuş. İnce de olsa bişey koysalarmış arkaya da yalıtım için keşke.
Ekli dosyayı görüntüle Katlanır Ayna.mp4
Ön Kapılarda ki izolasyon malzemesi. Geçen gün konusu geçmişti. Açıkçası öne bu kadar özenip arkayı bomboş bırakmaları saçma olmuş. İnce de olsa bişey koysalarmış arkaya da yalıtım için keşke.
Ekli dosyayı görüntüle Katlanır Ayna.mp4