Katılıyorum [emoji16]Fiyat yazalım gençler
7000, tüm beyinleri felan dahil her şey.Fiyat yazalım gençler
higline'a özel bağımsız süspansiyon mu oluyor nasıl yani?Şahsen 7000 çift ulede veremem. Onun yerine şu anki aracımın üzerine koyarım o parayı. 2014 manuel, uledli,led stoplu highline alırım.
Tercih meselesi. Comfortline her şeyi yap yine comfortline. Highline her zaman standart donanımda bile daha iyidir bence. Artı bağımsız süspansiyonda cabası.
Highline'a özel değil 1.4 TSI 'a özel hocam.higline'a özel bağımsız süspansiyon mu oluyor nasıl yani?
Farlar benim değil bir Abim de, onun dediği fiyatı söyledim, sıfır kullanılmamış orjinal ürün. Tercih meselesi biraz da, bana kendim doldurmak daha zevkli geliyor, ama dediğiniz gibi fara 7000 vermem, onun yerine bir çok şey alır onları takarım.Şahsen 7000 çift ulede veremem. Onun yerine şu anki aracımın üzerine koyarım o parayı. 2014 manuel, uledli,led stoplu highline alırım.
Tercih meselesi. Comfortline her şeyi yap yine comfortline. Highline her zaman standart donanımda bile daha iyidir bence. Artı bağımsız süspansiyonda cabası.
1.4 tsı golf7 highlineler arkalar bağımsız süspansiyon.higline'a özel bağımsız süspansiyon mu oluyor nasıl yani?
Zevk ve tercih meselesi Eren.Farlar benim değil bir Abim de, onun dediği fiyatı söyledim, sıfır kullanılmamış orjinal ürün. Tercih meselesi biraz da, bana kendim doldurmak daha zevkli geliyor, ama dediğiniz gibi fara 7000 vermem, onun yerine bir çok şey alır onları takarım.