Kapı çarpması

caglar_61

Katılımcı Üye

İsim
Caglar
Evet dostlar gün geçmiyorki insanlık dışı varlıklar tarafından bir zarara uğramayalım tatil dönüşü yolda farkettiğim bir durum o an farketsem kendi aracıma zarar geleceğini bile bile bütün gücümle kapıyı karşı tarafın aracına vuracaktım artık noluyosa olsun.birde meslektaşım tarafından yapıldığı muhtemel. Rötuş yapmadam paslanır mı sizce boya tamamen sökülmüş

IMG_2102.JPG

Geçmiş olsun hocam. Rutuş yapın o bölgeye. Hem sizden başkası görmez hem de pas olmaz

Biraz batıklık var onuda düzeltmek istiyorum baya bi battı çünkü

Geçmiş olsun hocam ne nefret ettiğim olay. geçende aynı şekil benim kapıyada vurmuşlar boyada sıkıntı yok vernik kalkmış biraz hafifde yamulma olmuş. nekadar da sakınsakta bilinçsiz insanlar bu tur olaylara sebep oluyor

Geçmiş Olsun inşallah

Geçmiş olsun Değerli Hocam 

Kapı paneli sökülüp iki tıklamayla düzeltir ustasına yaptırırsanız.  Önce temizlenir sonra boyanır yalniz Boya su bazlı olduğu için üstune mutlaka vernik attırın yoksa akar.

@silvershadow hocam boyatmak istemiyorum kapıyı  sonra satarken sıkıntı çıkar. bugünde baktım ufak bişey daha gördüm artık portatif sünger koyacam kapılara park ettikten sonra. delirttiler beni iyice

@silvershadow hocam boyatmak istemiyorum kapıyı  sonra satarken sıkıntı çıkar. bugünde baktım ufak bişey daha gördüm artık portatif sünger koyacam kapılara park ettikten sonra. delirttiler beni iyice
Yanlıs anlaşılmış olabilirim.

Ben boyayın demedim zaten Hocam 

Sadece fırça ucuyla nokta rötuş yapılsın demek istedim.

Göçük yer de boyasız düzeltilir. 

az önce bişey farkettim passatlarda kapı kolunun üstüne kalıyor bu çizgi hattı bizde altta kalıyor dolayısıyla kapı açmalarda kaportada ilk temas noktası bu çizgi hattı. kötü konumlandırmışlar bence

az önce bişey farkettim passatlarda kapı kolunun üstüne kalıyor bu çizgi hattı bizde altta kalıyor dolayısıyla kapı açmalarda kaportada ilk temas noktası bu çizgi hattı. kötü konumlandırmışlar bence
Arabayı aldığımda bu çizgide şöfor kapısında vardı ezik ve boya atması. Cam kenarından demir sokarak düzeltti Ekrem usta sağolsun. İnce fırçaylada rütuşunu attık. 20 liraya hallettik:)

Geri
Üst Alt