Top Speed (255km/h) | Yakıt Tüketimim | Big Turbo Golf 7 1.6 TDI

mehmetmert

Katılımcı Üye

İsim
Mehmet Mert
-Arkadaşlar / Abiler herkese Selam.

-Turboyu büyülttük , DPF EGR üstünde aracın.Sadece büyük turbo gtd1449 var ayrıacada İTG kut içi filtre var.Egzoz Stock

-Daha önceden aynı yolda sadece yazılımlı hali ile video çekmiştim 4.3 ltyakmıştı

elinize sağlık güzel bir çekim ve anlatım olmuş. Çoğu arkadaşımız için bilgilendirici olacaktır. Aynı yolda bende kullandım birçok defa Araç 2015 Dizel DSG h,ghline ortlama olarak ise 4.8-53 arasında oldu genelde.

Not: Hız yapmanızı görmezden geliyoruz bu seferlik :)  Aman Dikkat edelim hiç bir şey sağlıktan daha önemli değil.selamlar saygılar.

Maşallah hocam:) 255kmle hangi hız kuralına uyduğunuzu anlamadım ama:))
Bir kere denedim ya ondada en bos halini aradim :(  bilerek sagdan gectim cunku orda emniyetede kacabilirim dedim sola tassa adam bariyer var kacamam diye bilerek makslanmis gibi anlasilmasinda :)

elinize sağlık güzel bir çekim ve anlatım olmuş. Çoğu arkadaşımız için bilgilendirici olacaktır. Aynı yolda bende kullandım birçok defa Araç 2015 Dizel DSG h,ghline ortlama olarak ise 4.8-53 arasında oldu genelde.

Not: Hız yapmanızı görmezden geliyoruz bu seferlik :)  Aman Dikkat edelim hiç bir şey sağlıktan daha önemli değil.selamlar saygılar.
basmaycaktimda dedim top speed ne olcak rampa assagi yolda bostu seytan durttude dikkat etmek lazim , hizlar ciddi ama araba malesef bu ciddiyeti hissettirmiyor

Parçaların çoğu fabrika çıkışı iken iyi güç elde etmişsiniz, tebrik ederim. Araçta turbo ve filtre dışında değişen parça yok mu ? Bir de turbo hangi devirde gelmeye başladı ?

Parçaların çoğu fabrika çıkışı iken iyi güç elde etmişsiniz, tebrik ederim. Araçta turbo ve filtre dışında değişen parça yok mu ? Bir de turbo hangi devirde gelmeye başladı ?
-1.6 TDI'ın bloğu falan aynı zaten 2.0 TDI ile Krank , balans shaftları...vs gibi farklar var. Yüksek güçlerde yakıttan ziyade en çok zorlanan turbo oluyor , orjinal 1.6 TDI gtd 1244 ile bu güçler zaten imkansız ve biraz narin bir turbo kendileri malesef :)

-Araçta GTD1449 turbo + Yazılım + Kutu içi filtre var (ITG)  . Filtreyide sürekli filtre değiştirmemek için aldım , çokda bir farkı yok açıkcası bana göre :)
-GTD1449 turbo cidden alt devirleri olsun , boostu olsun çok güzel.İstesek 1800de bile tam boost gelebiliyor ama alt devirlerde torku biraz insaflı kullandık,çünkü orjinal baskı balata ile devam ediyoruz durduk yere balatadan olmayalım :) Şu an 2200 gibi tam boost geliyor

Geri