Hocam ben hiç o değerleri göremiyorumHocam 110-120 yaptıktan sonra çoğu benzinli araçlar bu değerlerde yakıt tüketiyor. 1.4 tsi ile de bu rakamları görmek mümkün.
Katılıyorum. Önceki aracım b8 manuel 1.4 tsi passattı. O da uzun yolda hemen hemen aynı yakıyordu. Yol boyunca klima da hep açıktı ama uzun yolda yakıt tüketimini pek etkilemediği için yazma gereği duymadım.Hocam 110-120 yaptıktan sonra çoğu benzinli araçlar bu değerlerde yakıt tüketiyor. 1.4 tsi ile de bu rakamları görmek mümkün.
Hocam hafif performanslı kullanımda 1.4 ile arada pek fark hissedemedim. Asıl fark uzun yolda 130un üzerine çıktığinizda belli oluyor. 1.4 tsi beklendiği gibi çok iyi gidiyor. Ama bu 1.0 ın kötü olduğu anlamına gelmesin, gayet yeterli bir performans sunuyor.sanırım 1.4 tsı DSG ye göre şehirler arası 0,3- 0,4lt/100 km, şehir içi 0,7-0,8lt /100 km gibi daha az yakıyor değil mi? Benim de uzun yolda klimalı 2 kişi 4,9 oluyor genelde 1.4 dsg ile.
Performansını gerçekten çok merak ediyorum, tatminkar ise ve istediğim donanımları sağlayabiliyorsam 1,0 dsg 3 silindire direk geçerim.
Performans olarak dizel a3 ile karsilastirabilirim ancak, eşdeğer gibi geliyor bana.1.4 tsi kullanmadım ama 1.6 tdi 105 lik dizel passattan sonra 1.0 tsi a gectiğime pişman değilim gayet iyi yakıt ve performans değerleri