Merhaba dostlar malum kış yaklaşıyor ankara şartlarında kış lastiği olmadan seyahat çok riskli.bu ebatlarda tavsiye edebileceğiniz marka model nedir? Fiyat performans ürünü tercihimdir.yüksek fiyatlı modellere şu aşamada sıcak bakmıyorum
Değerli HocamMerhaba dostlar malum kış yaklaşıyor ankara şartlarında kış lastiği olmadan seyahat çok riskli.bu ebatlarda tavsiye edebileceğiniz marka model nedir? Fiyat performans ürünü tercihimdir.yüksek fiyatlı modellere şu aşamada sıcak bakmıyorum
18" ölçülerinde kış lastiği Golf gibi C segmenti compact aile araçlarında asla önerilmez., 17inch bile tavsiye edilmemektedir., Bu ölçülerde ancak M3, S5, Porsche 911 gibi araçlar da kullanılmaktadır., Bu gibi spor otomobiller bile yazın 19-20-21inch kullanırken, kışın 18 veya 17" ölçülerine düşerler.,Merhaba dostlar malum kış yaklaşıyor ankara şartlarında kış lastiği olmadan seyahat çok riskli.bu ebatlarda tavsiye edebileceğiniz marka model nedir? Fiyat performans ürünü tercihimdir.yüksek fiyatlı modellere şu aşamada sıcak bakmıyorum
Kışın güvenlik gibi birincil oneme sahip bir şey için estetik gibi bazı ikincil önemdeki seylerden ödün vermemiz gerekebilir. :000042-medium:Hocam solenenlerin hepsi dogru ancak, ben de durban kullanan olarak sormak isterim kasimdan nisana kadar doverla geziceksem durban almis olmam biraz sacma olmuyor mu sizce de?
Estağfurullah hocam. Eğer Dover jant almak istemiyorsanız CMS markasının güzel jantları mevcut. Unutmayalım ki Golf için Dover adlı jantları üreten firma CMS’dir. Ben 3. kışıma gireceğim CMS jantlarımla, çok şükür bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Goodyear UG8 lastiklerimi 2014’ten beri kullanıyorum. Bu sene verim alamazsam Nokian’a geçmeyi düşünüyorum.Tamamdir hocalarim [emoji4] gereken aciklamayi ve dersi almis bulunmaktayim sizinki gibi degisik guzel jant lastik takimi olursa da tabi daha tatmin edici olabilir [emoji4]
Tesekkurler hocam bilgilendirmeler icinEstağfurullah hocam. Eğer Dover jant almak istemiyorsanız CMS markasının güzel jantları mevcut. Unutmayalım ki Golf için Dover adlı jantları üreten firma CMS’dir. Ben 3. kışıma gireceğim CMS jantlarımla, çok şükür bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Goodyear UG8 lastiklerimi 2014’ten beri kullanıyorum. Bu sene verim alamazsam Nokian’a geçmeyi düşünüyorum.
Kış şartları için ayrı jant lastik takımınızın olması sizi lastik değişim zamanı geldiğinde lastiktiçilerde sıra beklemekten de kurtaracaktır. Zira kendiniz de değiştirebilirsiniz.
Görüntüden bahsetmişken bir tavsiyede bulunayım. Adı ne olarak geçiyor bilmiyorum ama yanak kısımları düz duran lastiklerden alırsanız görüntüsü daha güzel oluyor