Etme bulma dünyası bu milletin zihnine boya kavramını zehirini kendileri soktular! Şimdi sinek avlıyorlar! sen git boyalı araba diye milleti inim inim inlet., şark kurnazlığı yapıp sürtmeden kaynaklı boyanmış araca bile ağır hasarlı muamelesi yap, kendi ahlaksız çıkarları için aracın fiyatını hiç et.! Böyle yapa yapa insanları aldatarak yıllarca bu şekilde servet kazandılar.! Şimdi rüzgar tersine döndü hiç üzülmüyorum hak ediyorlar! Yıllarca boya yüzünden yaptıkları haksız kazançlar ve ahlaksızlıkların bir bedeli olmalıdı dimi..??
Avrupa'da arabanın değeri düşmesin diye sağı-solu çizik içinde dolaşıp bir de bu şekilde satmaya kalkarsanız ciddi makara yaparlar., onlar için boyalı araba diye bişey yoktur! Boyası bakımlı olan ve olmayan araba vardır ., çizik hasar varsa boyanır onlarda mantık budur! Doğrusuda budur.,
Ev sahibi olan insanlar evlerine tadilat yaptırsa evin değeri düşer mi yoksa değeri mi artar.? fırsatını bulsalar emlak sektörüne de girip utanmadan bunu da yaparlar.. afişe bak yahu inanamıyorum iğneyi başkasına batırınca sorun yok kendilerine batıca batınca ciyak ciyak yandım anam diye bağırmaca., insanın yüzü kızarır da biraz utanır! Bunların yüzü kösele olmuş yazık.,
Dürüst satıcı yok mu elbette içlerinde var ama çürük elma misali namuslu esnafında suçu yokken hakkı gidiyor ne diyim bilmiyorum...