mustafa3451
Yeni Üye
- İsim
- Mustafa
Arkadaslar merhaba, ilk kazami yaptigimdan dolayi biraz uzuntu stres fazla oluyor heralde. Allaha sukur cana bisey gelmedi ufak gocuklerle atlattik. İki seritli yolun sag seridinden gelen tir duz gitmesi gerekirken, benim yola sag taraftan girerken hafif sagli geldigi icin sol arka tarafima surttu , tabi ilk sesi duyar duymaz hemen gazladim cunku tir durmuyordu ve on kapiya kadar gelecekti umrunda degil adamlarin. Hareket ettigim icin olay ani fotolarini orda cekemedik ama ileri aldiktan sonra fotolarini alip tutanak tuttum gerekli dosyalarinda fotograflarini aldim. Karsi tarafin sigortasi ehliyeti ruhsati gibi belgeler elimde. Dogus oto esenyurt servisiyle gorustum 3 hafta islem suresi verdiler, ve 5000-6000 ₺ arasi masraf cikar , camurluk kismis degisir kapi boyanir tamamen dediler. Sanayide bir ustayla gorustum tavsiye uzerine gittigim usta. 700₺ lik masraf cikar dedi karai tarafin sigortasiyla yapariz 2 gunde ben hallederim 2 gunde sigortayi beklesek 4 gun surer en fazla dedi. Exper gelene kadar araba sende kalir, geldikten sonra teslim alirim arabayi 2 gunde veririm dedi, kapi icinde sadece lokal boya yaparim heryeri boyali olmaz dedi. Sizce ne yapmaliyim ? Tecrubeleri abilerimizin kardeslerimizin fikirlerini bekliyorum. Benim tercihim sanayideki ustaya yaptirmak olucak ama yinede sizlere sormak istedim. Tesekkur ederim okuyan ilgilenen herkese