Araç 18 inch jantlarla mı alındı? Üzerinde DCC veya orijinal spor süspansiyon sistemi bulunuyor mu2017 Golf TDI R Line için hangi marka spor yay tercih edersiniz. Eibach Pro kit düşünüyorum. Fotoğrafı olan varsa atabilir mi?
18 durban mevcut, spor süspansiyon var dcc yok.Araç 18 inch jantlarla mı alındı? Üzerinde DCC veya orijinal spor süspansiyon sistemi bulunuyor mu
Hocam bende eibach var prokit ön35mm arka30mm , Hem dover'lı Hem dijon'lu fotosunu atayım dilerseniz fikir vermesi açısından.2017 Golf TDI R Line için hangi marka spor yay tercih edersiniz. Eibach Pro kit düşünüyorum. Fotoğrafı olan varsa atabilir mi?
Murat Bey 18 inch jant ve DCC opsiyonlu araca uygun coilover uygulaması ne yapılabilir? Forumdaki eski mesajlara baktım biraz, zamanında sanırım doğuş bünyesinde bir marka varmış ancak sonradan satmayı bırakmışlar. Garanti vb. gibi durumlarda sorun yaşanır mı coilover uygulaması ile?Araç 18 inch jantlarla mı alındı? Üzerinde DCC veya orijinal spor süspansiyon sistemi bulunuyor mu
Değerli HocamMurat Bey 18 inch jant ve DCC opsiyonlu araca uygun coilover uygulaması ne yapılabilir? Forumdaki eski mesajlara baktım biraz, zamanında sanırım doğuş bünyesinde bir marka varmış ancak sonradan satmayı bırakmışlar. Garanti vb. gibi durumlarda sorun yaşanır mı coilover uygulaması ile?
Hatta bu da önce ve sonrası fotoğraflarıMurat Bey 18 inch jant ve DCC opsiyonlu araca uygun coilover uygulaması ne yapılabilir? Forumdaki eski mesajlara baktım biraz, zamanında sanırım doğuş bünyesinde bir marka varmış ancak sonradan satmayı bırakmışlar. Garanti vb. gibi durumlarda sorun yaşanır mı coilover uygulaması ile?