Aşağıdaki göz cidden facia, kağıt dışında bir şey konulduğunda panik fren ile fırlayıp fren pedalının altına sıkıştığını düşünmek bile istemiyorum, uyduruk da olsa bir kapak yap ona kardeşim ya da onu hiç koyma oraya, resmen düşüncesizlik.
Kapı içleri, torpido kaplı değil, kol dayama içi kaplı, resmen golf alacak adam uzak dursun arabası olmuş.
Ambians aydınlatma yok sanırım, olsa fena olmazdı.
Lastik tabanları büyümüş ama yalıtımın aynı oranda geliştiğine inanmıyorum, özellikle comfortline golften highline golfe geçip lastik sesine karşı bu ara rahatsızlık duyan biri olarak yalıtım önemli diyorum.
Orta konsoldaki bardaklıklar çok çağ dışı gözüküyor, eski polo’nun işlevsiz bardaklıkları bile şekil ve malzeme görünüşü anlamında daha iyiydi.
Dilerim lansmandaki gibi daha renkli trimler ile gelen araçlar olur.
Bagaj kapağı çevresinde bu yılda bir plastik olmalıydı artık, ayrıca anten hakikaten kötü görünmeye devam ediyor, tabi astra bile halen anten ile geliyor, servisler kendimiz değiştiriyoruz anteni diye de ekliyorlar sonra, muhtemelen bu araçta da anten değişebilecektir.
Biraz üzücü ama sanırım fiesta daha iyi bir araç gibi intiba bırakıyor, özellikle de çift sunroof gibi göze hoş gelen yanları var. Dolu pololar gelince görmek lazım bir, ancak o vites çevresinin görüntü kalitesi değişmeyeceğine göre, şimdiden pek beklentim yok.