silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Hocam foruma hoş geldiniz öncelikle.erturk600 dedi:merhaba öncelikle bir golf 7 tutkunu olarak site harika emeği geçen herkese teşekkürler yeni golf 7 highline almayı düşünüyorum kısmetse fakat jant olayı karısık 17 dijon yerine silex 17 alsam yeni gördüm fark ne kadar olur birde çeşitli sitelerde OEM-Markaya üretim olan jantlar var onlara ne kadar güven olur cms jantlar kalitesine güvenilir mi oem biz büyük firmalara jant veriyoruz diye reklam yapıyorlar
Kötü bir haber bunlar aksesuar kısmında yer alan jantlar. Sipariş olarak geçilmez muhtemelen. Tanesi de 1000Tl civarıdır tahminimce.erturk600 dedi:merhaba öncelikle bir golf 7 tutkunu olarak site harika emeği geçen herkese teşekkürler yeni golf 7 highline almayı düşünüyorum kısmetse fakat jant olayı karısık 17 dijon yerine silex 17 alsam yeni gördüm fark ne kadar olur birde çeşitli sitelerde OEM-Markaya üretim olan jantlar var onlara ne kadar güven olur cms jantlar kalitesine güvenilir mi oem biz büyük firmalara jant veriyoruz diye reklam yapıyorlar