AhmetCakmak
Yönetici
Bence en mantıklısı Kia Ceed hocam hb alacaklar için. Ağzına kadar donanım ve çok şık iç dış tasarımı var.87'ye egea mj
88'e kia ceed crdi
91'e pulsar dci varken
85'e polo tdi almak..! :-
Benzinlide durum daha komiktir eminim astra clasic vardı 1.6 64k'ya hatırladığım...(güncel)
106 bin liraya fiesta vardı haramidere bayide, tam karşısında 111'e yeni i30 cam tavan vs. vs..
57'ye 0 accent varken aynı bayinin opel mağazasında 56'ya 0 astra sedan vardı. (6 ay önce)
Uzatmayım liste uzar gider..
Araştırıp almakta fayda var.
O fiyat vergisiz fiyat hocam.1.0 tsi manuel akar diyordum 75000 tl yi gorunce yuzum asildi. 1.5 sene once 1.4 highline golf almistim 70 kusure..iyiki cabuk davranim almisiz yoksa c sinifi arac alamazdim. Bu arada su cam tavanin fiyatini 3000 lerden 1.8 e nasil dusurduler ya.
hee.. önceden 3000 tl yi direk yazıyorlardı , sanırım müşteriyi korkutmamak için böyle yapmışlar.O fiyat vergisiz fiyat hocam.
Aynen öyle, caqallik böyle birşeyhee.. önceden 3000 tl yi direk yazıyorlardı , sanırım müşteriyi korkutmamak için böyle yapmışlar.
Almanya da boş ibiza boş Polo dan nasıl pahalı ki? İncelemedim hiç ama o durumda mantıksız değil mi? Belki onun boşu Polo trend kadar boş değidlir..Almanya'da Yeni Seat Ibıza 1.0 Motor boş paket olan Reference bir araç 14.240 Euro (61.270 TL) , Türkiye'de ise bu araç 57.000 TL
Almanya'da Yeni Polo 1.0 Motor Trendline bir araç 13.975 Euro (60.130 TL) , Türkiye'de ise Yeni Polo 64.900 TL
Aynı motor, aynı üretici. Doğuş Otomotiv işini biliyor