Onur Boz
Üye
- İsim
- Onur
Selamlar, İsmim onur.
Daha önceden Golf 6 1.4TSI Trendline kullanan, araya FOCUS 3 sıkıştırsa da GOLF 7 1.4TSI ile serüvenine devam eden birisi olarak.
2013 Model + 1.4TSI + Comfortline + Işık Paket (Ambiyans) + Komfor Paket (Hız sab. / ön-arka park sen vs.) ile aranıza katılıyorum...
ARACIM STOKDUR.
Yapmak istediklerim.
1- Belki bir açık hava filtresi (Motor ile oynamayacağım)
2- Kesinlikle far sensörü (Orijinal olacak) - Çıkma tekliflerini alabilirim
3- Highline veya GTI (U LED) ön far ve arka Stoplar.
4- 18 veya 17 İnç jant lastik.
5- Kesinlikle otomatik katlanır ayna seti
6- İlerleyen dönemlerde Orijinal Geniş ekran Teyp (bluethooth kiti)
yaptırmayı istiyorum.
Bunun için çıkma, sıfır vb. öneri ve tekliflerinize açığım.
Ayrıca bazı sorularım olacak...
- Yukarıdaki donanıma ship aracımın gizli özellikleri nelerdir? Neleri açtırmalıyım?
- (3). maddeyi şöyle yap. Çin malı al, orjinal al, kendin yap, şu ustaya götür gibi bir aydınlatılmaya ihtiyacım var. (Kayan led sinyal vs.) bunları çin malı far alabiliyor muyuz?
- (5). maddeyi çin malı çifti 800TL satılan aynalar var. Onları taktığımızda ekstra kodlama gerekiyor mu? Zaten ayna butonları da değişmesi lazım. Ama kodlama gerekiyor mu?
Yukarıda saydıklarımdan herhangi birini çin malı olanlarından tercih ettiğimde uyum sorunu, özellik destekleme sorunu vb. arıza kaydı sorunu falan yaşar mıyım? Teşekkürler.
Ekstra modifiye tekliflerinize de açığım.
Daha önceden Golf 6 1.4TSI Trendline kullanan, araya FOCUS 3 sıkıştırsa da GOLF 7 1.4TSI ile serüvenine devam eden birisi olarak.
2013 Model + 1.4TSI + Comfortline + Işık Paket (Ambiyans) + Komfor Paket (Hız sab. / ön-arka park sen vs.) ile aranıza katılıyorum...
ARACIM STOKDUR.
Yapmak istediklerim.
1- Belki bir açık hava filtresi (Motor ile oynamayacağım)
2- Kesinlikle far sensörü (Orijinal olacak) - Çıkma tekliflerini alabilirim
3- Highline veya GTI (U LED) ön far ve arka Stoplar.
4- 18 veya 17 İnç jant lastik.
5- Kesinlikle otomatik katlanır ayna seti
6- İlerleyen dönemlerde Orijinal Geniş ekran Teyp (bluethooth kiti)
yaptırmayı istiyorum.
Bunun için çıkma, sıfır vb. öneri ve tekliflerinize açığım.
Ayrıca bazı sorularım olacak...
- Yukarıdaki donanıma ship aracımın gizli özellikleri nelerdir? Neleri açtırmalıyım?
- (3). maddeyi şöyle yap. Çin malı al, orjinal al, kendin yap, şu ustaya götür gibi bir aydınlatılmaya ihtiyacım var. (Kayan led sinyal vs.) bunları çin malı far alabiliyor muyuz?
- (5). maddeyi çin malı çifti 800TL satılan aynalar var. Onları taktığımızda ekstra kodlama gerekiyor mu? Zaten ayna butonları da değişmesi lazım. Ama kodlama gerekiyor mu?
Yukarıda saydıklarımdan herhangi birini çin malı olanlarından tercih ettiğimde uyum sorunu, özellik destekleme sorunu vb. arıza kaydı sorunu falan yaşar mıyım? Teşekkürler.
Ekstra modifiye tekliflerinize de açığım.