salih bey ne yaptınız paspas aldınız mı? bej paspas bende düşünüyorum. aldıysanız nasıl duruyor araçta. fotoğraf atabilirmisiniz?Bende 3 d paspaslar vardı . 4 yıl oldu artık değiştirmeyi düşünüyorum. 4 d olanlardan alacağım. Benim golf Beyaz içi kum beji . Paspas tercihi bej 4d mi daha iyi olur yoksa siyah 4d mi daha iyi olur ? Ben bej almayı düşünüyordum acaba bejin renk kalitesi nasıl bilen var mı ? Çok boğar mı yada çok böyle uyduruk mu durur?
PaspastaBende 3 d paspaslar vardı . 4 yıl oldu artık değiştirmeyi düşünüyorum. 4 d olanlardan alacağım. Benim golf Beyaz içi kum beji . Paspas tercihi bej 4d mi daha iyi olur yoksa siyah 4d mi daha iyi olur ? Ben bej almayı düşünüyordum acaba bejin renk kalitesi nasıl bilen var mı ? Çok boğar mı yada çok böyle uyduruk mu durur?
3D'lerin kenarları yüksek oluyor havuz gibi içine dökülen toz toprak su v.s. dışarı döşemeye çıkmıyor araç temiz kalıyor.Paspasta
3D ile 4D arasında nasıl bir fark var?
Mümkünse açıklayabilirmisiniz?
Aldım bej olanlarından . Yarın resimlerini buraya yüklerim. Beğenmek göreceli ben böyle ne çok güzel oldu nede kötü oldu modundayım. Paspaslar deseni falan güzel kayma yapmıyorlar . Ancak 3D paspaslarıma göre biraz koku var. 4 gündür kullanıyorum yıkadıktan sonra inşallah geçer yada zamanla azalır .salih bey ne yaptınız paspas aldınız mı? bej paspas bende düşünüyorum. aldıysanız nasıl duruyor araçta. fotoğraf atabilirmisiniz?
3D olanlar kauçuk değil . Ağırlıkları 3-4 kg arası sanırım. 4d olanlar kauçuk ağırlıkları 7-8 yada 6-7 kg arası dır. 4 d olmasının sebebi 3D lerin altında zemine tutunmayı arttıran kauçuk çiviler yoktur. 4d de vardır . 4 d lerin görüntüsü 3D ye göre daha kaliteli ve güzeldir.Paspasta
3D ile 4D arasında nasıl bir fark var?
Mümkünse açıklayabilirmisiniz?
salih bey ne yaptınız paspas aldınız mı? bej paspas bende düşünüyorum. aldıysanız nasıl duruyor araçta. fotoğraf atabilirmisiniz?