silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Ya ben bu orijinal spoiler'ı taktırmak istiyorum ama işçilikle 1000 TL civarında ücreti var. Bu paraya değer mi yoksa dışarıdan mı yaptırmak lazım, orijinaline bu kadar para vermeye değer mi bilemiyorum :ssilvershadow dedi:
Lütfen paylaşınız hocam biz de alalımEnder dedi:merhabalar. ABS plastik ürün. kalıp 10 numara 5 yıldız düşünen arkadaşlar olursa aldığım yeri paylaşabilirim. ekonomik ve kalıteli
Arkadaşlar Satış fiyatı 130 TL (stock halde boyasız ve montajsız)ama Trabzon'dan Ender Hoca derseniz biraz daha indirim alabilirsiniz yada ücretsiz gönderim yapar belki :=) link aşağıda atıyorum. Orhan Hoca ve Yusuf hocamın affına sığınarakYunus Emre dedi:Fiyat ne hocam boyali montaj haric ne kadara yollarlar?
Doğru görmüşsünüz hocam ürünü aldığım arkadaş ürün tanıtımı için kullanmış. Arkadaş 6 Yıl aynı Mahallede oturmuş olduğum yerde olunca bişi diyemedik tabiEnder dedi:Benim aracın spoyler reklamlarında yeri yok diye biliyorum ama varsa da paylaşırsanız sevinirim buna. Nerde kim paylaşmış vs diye. Herneyse konumuza gelecek olursak ingarage adinda İstanbul bahcelievlerde bir arkadaşımız var. Netten araştırmanın görürsünüz olmadı bana özelden yazarsanız cevap yollarım burda paylaşmak belki uygun olmayabilir. Teşekkürler
One Life Live it.!!!