Herkese Merhaba

Biadse

Üye
İsim
Adem
Gruba yeni katıldım GOLF tutkunları adresi burasıymış.

aracım ile ilgili gündemde olan yenilikleri ve GOLF hakkındaki yeni paylaşımları buradan takip etme fırsatı verdiğiniz için teşekkürler.

yakın zamanda bende aracımın resimlerini sitede paylaşıcam.

Hoş geldiniz iyi forumlar

hoşbuldum kardeş,

iki aylık bir beklemeden sonra geçen hafta geldi arabam,

sıfır araba için kullanım önerileri yada bakımı için yapmam gerekenler hakkında bilgi almaya çalışıyorum,

yardımcı olabilirmisin..

Gruba yeni katıldım GOLF tutkunları adresi burasıymış.

aracım ile ilgili gündemde olan yenilikleri ve GOLF hakkındaki yeni paylaşımları buradan takip etme fırsatı verdiğiniz için teşekkürler.

yakın zamanda bende aracımın resimlerini sitede paylaşıcam.
Aramıza Hoş Geldiniz. Keyifli Forumlar dilerim.

teşekkürler,

Golf Tutkusunu hergün arabamı yıkayarak tırnaklarımda hissetmeye başladım bile.. :)

sıfır araç kullanımı için önerilere nasıl ulaşırım, bilmem gereken şeyler varmıdır,

kimden bilgi alabilirim.

Paspasların altındaki mavi naylonları (çöp poşetine benzeyen) çıkartmayın, keza Türkiye piyasasında inanılmaz prim yapıyor satarken  :000050-medium:

Km olarak aldığınız günden çoook uzağa gitmediğinizin, gitseniz bile usulünce gittiğinizin göstergesi sanırım :)

"Üzerindeki fabrikadan geldiği jelatinlerini bile çıkartmadım" cümlesini de yapıştırırsınız @Biadsehocam, harika olur.  

Tümü latife tabiki hocam . Sorduğunuz "Bilmem gereken şeyler var mıdır?" sorunuz vasıtasıyla bazılarının davranışlarını hicvetme ihtiyacı hissettim. 

Aracınız hayırlı olsun. Forumdaki çok daha tecrübeli arkadaşlar sizleri yönlendirecektir. 

teşekkürler,

Golf Tutkusunu hergün arabamı yıkayarak tırnaklarımda hissetmeye başladım bile.. :)

sıfır araç kullanımı için önerilere nasıl ulaşırım, bilmem gereken şeyler varmıdır,

kimden bilgi alabilirim.
Hocam hayırlı olsun aracınız , Allah kaza bela vermesin. 

Sıfır araç kullanımı konusunda sn Murat hocamın güzel bir yazısı var tamamını okumanızı tavsiye ederim 

buyrunuz

Eğer aracınız dsg ise onun için 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Paspasların altındaki mavi naylonları (çöp poşetine benzeyen) çıkartmayın, keza Türkiye piyasasında inanılmaz prim yapıyor satarken  :000050-medium:

Km olarak aldığınız günden çoook uzağa gitmediğinizin, gitseniz bile usulünce gittiğinizin göstergesi sanırım :)

"Üzerindeki fabrikadan geldiği jelatinlerini bile çıkartmadım" cümlesini de yapıştırırsınız @Biadsehocam, harika olur.  

Tümü latife tabiki hocam . Sorduğunuz "Bilmem gereken şeyler var mıdır?" sorunuz vasıtasıyla bazılarının davranışlarını hicvetme ihtiyacı hissettim. 

Aracınız hayırlı olsun. Forumdaki çok daha tecrübeli arkadaşlar sizleri yönlendirecektir. 
Serhat Hocam, Naylonlardan bi haberim ne yalan söylim, ama uyarılarınızı notlarıma ekledim,

fakat Jelatinlere takıntılı biri olarak ilk dakka sökmüşümdür.. :)

Hocam hayırlı olsun aracınız , Allah kaza bela vermesin. 

Sıfır araç kullanımı konusunda sn Murat hocamın güzel bir yazısı var tamamını okumanızı tavsiye ederim 

buyrunuz

Eğer aracınız dsg ise onun için 
Mehmet hocam sanada teşekkür ederim,

Murat üstadın takibindeyim artık..

Geri
Üst Alt