2010 Golf 6 TDI Comfortline

Yaşar Münüklü

Yeni Üye
İsim
Yaşar
Arkadaşlar merhaba,

Geçen hafta 2010 Golf comfortline aldım otomatik dizel

Sürüş ve araba tecrübem yok maalesef bu haftasonu sürüşlere başlıcam inşallah :)

İlk arabam bu

Aslına bakarsanız ne özelliği var hangi tuş ne işe yarar gibi şeyleri çok bilemiyorum var mıdır bi kitapçık felan aracı tanıyabilmek için bide hangi benzin istasyonunu önerirsiniz teşekkürler

Arkadaşlar merhaba,

Sürüş ve araba tecrübem yok maalesef bu haftasonu sürüşlere başlıcam inşallah :)

İlk arabam bu

Aslına bakarsanız ne özelliği var hangi tuş ne işe yarar gibi şeyleri çok bilemiyorum var mıdır bi kitapçık felan aracı tanıyabilmek için bide hangi benzin istasyonunu önerirsiniz teşekkürler
Aracı satan kişi size aracın kullanım klavuzlarını vermedi mi..?

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin umarım hasarsız atlatırsınız acemiliği

Arkadaşlar merhaba,

İlk arabam bu

aracınız Hayırlı olsun Hocam. ilk aracınız ve Golf olması çok güzel bir kombine olmuş.üstüne de DSG otomatık dizel oluşu hayli hoş. Kullanım kılavuzunu biraz internetten araştırmanız sayesinde bulabılırsınız sanırım. En kötü ihtimal Golf 6 kullanıcısı dostlarımız yardımcı olacaktır. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Geri
Üst Alt