golf 7 yanıyor sandım az önce

audis8

Üye
İsim
mehmet
2014 golfümle eve geliyordum annemle beraber.

birden baktım arabadan çatır çutur sesler gelmeye başladı el frenin olduğu yerden. ateşler çıkmaya başladı.  kontak yapıyordu. yanık kokusu oldu.

ani sağa çekip fren yaptım durdum. panikledik ikimizde.

çakmaklık kapağı açıktı. oraya anahtarlığın sallanan metal ucu girmiş. ve nasıl olduysa ateşlemiş orayı. içi yanmış durumda şimdi çakmaklığın.

neden oldu bu?

bir tehlike var mı? servise götüreyim mi sizce?

teşekkürler

Hocam orada iki kutup var anahtar metal oldugu icin ikisi arasinda kisa devre yapmis aslinda ben bu durumda sigortanin yanmasini beklerdim ama orasi cakmakli cikisi oldugu icin demek ki sogortayi yakacak akim olusmamis. Cakmagi kullanmiyorsaniz bile mutlaka en son takili birakin bu gibi durumlar icin 

Hocam orada iki kutup var anahtar metal oldugu icin ikisi arasinda kisa devre yapmis aslinda ben bu durumda sigortanin yanmasini beklerdim ama orasi cakmakli cikisi oldugu icin demek ki sogortayi yakacak akim olusmamis. Cakmagi kullanmiyorsaniz bile mutlaka en son takili birakin bu gibi durumlar icin 
anladım hocam. peki sizce yapmam gereken bişey var mı? 

anladım hocam. peki sizce yapmam gereken bişey var mı? 
Hocam o kisimda herhangi bir deformasyon varsa erime vs bence kesinlikle goturun ha obur turlu de goturmenizde fayda var sigorta, kablo vs zarar gormus olabilir. bi baktirin iciniz rahat binin derim.

haklısınız. teşekkür ederim. çakmaklığın içi yanmış zaten. cesaret edemem takmaya

Geri
Üst Alt