Otomatik elektikli bagaj

İlker34

Katılımcı Üye

İsim
İlker bal
Merhaba arkadaşlar bugün facebook da gördüm çok başarılı olmuş bence . Daha önce firma ile görüşen bilgi alan oldu mu ? Bence araca çok buyük değer katar, çok işlevsel donanım olabilir 

Sanırım passat variant amortisörü ile yapmışlar, ana konuda da bu konuyu konuşmuştuk. Emek verilmiş, güzel bir iş ortaya çıkmış. 

Tuzlu olur gibi geldi bana da tamam güzel olmuşta :)

Sonradan takılan orjinal olmayan şeylerin pek taraftarı değilim. içerideki farların oradaki düğme hoş değil bence çok sonradan takma duruyor.

Bizim bagaj kapağımız hafif zaten kolayca kapanıveriyo :D

Aynı firma bmw'lerdeki vakumlu kapı olayınıda yapıyordu 8 yada 10 bin tl idi doğru hatılıyorsam 4 kapı için ücret

Firmanın sitesinden alıntıdır alt satır :D

''En son teknoloji peşinde olan para harcamaktan çekinmeyen otomobil meraklıları için geliştirildi.''

Moderatör tarafında düzenlendi:
Elektrikli bagaj 2250 TL diye bi kaynak buldum model marka yok ama.

Tuzlu olur gibi geldi bana da tamam güzel olmuşta :)

Sonradan takılan orjinal olmayan şeylerin pek taraftarı değilim. içerideki farların oradaki düğme hoş değil bence çok sonradan takma duruyor.

Bizim bagaj kapağımız hafif zaten kolayca kapanıveriyo :D

Aynı firma bmw'lerdeki vakumlu kapı olayınıda yapıyordu 8 yada 10 bin tl idi doğru hatılıyorsam 4 kapı için ücret

Firmanın sitesinden alıntıdır alt satır :D

''En son teknoloji peşinde olan para harcamaktan çekinmeyen otomobil meraklıları için geliştirildi.''
Bagajı elimle kapatırım param cebimde kalır  :000043-medium:

Fiyatını öğrendim 2268 tl miş bence biraz yüksek gibi 1500 gibi olsa yaptılır mış 

Far anahtarinin yanina takilan dugme araca lpg li havasi katmis

8D

Pek soft close değil yalnız, son kapanış elle bırakmış gibi hard close :000043-medium:

Ben neden birşey göremiyorum!

Screenshot_20171114-101156.png

İçerdeki tuş olmamış  genel manada güzel ama pahalıdır bu değmez gibi

Fiyat biraz uygun olsa, içerideki düğme hariç yapıtırılabilir. Gayet kullanışlı görünüyor. 

Geri
Üst Alt