Dsg ye ne diyorsunuz hocam
Sent from my iPhone using
GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Değerli HOcam;
Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz
Satış rakamları gösteriyor ki.
Sanırım benim gibi düşünen pek çok insan var..
Medeni ve konforlu bir seçenek.
Ve en önemlisi sevgilinizin veya eşinizin elini bırakmadan yolculuk edebilme hazzını da buna ekleyin...
İlk önerim DSG
Bu kadar medeni ve sürüş kalitesini rafine halde hissettiren bir başka seçenek yok bana kalırsa. Alabileceğiniz en değerli en kullanışlı ve ikinci elde değerini kaybetmeyen opsiyonel donanımların ilki DSG dir.
DSG hakkında anlatılagelen tevatürlere gelirsek:
Şikayet var tarzı siteleri okuyarak alışveriş yapma alışkanlığına sahip nadir milletlerden sanırım.
Bu tip sitelere yazanların pek azı gerçek bana kalırsa...
Küçük ama cidden çok küçük kısmı gerçek mağduriyeti olanlar...
Geri kalanların:
Bir kısmı rakip firmalar tarafından uydurulan hikayeler
Bir kısmı kendi kullanıcı hatasını belirtmeye zahmet etmeyenler
Bir kısmı ne koparırsam diye hesap eden fırsat düşkünleri.
Geri kalanları da işi gücü olmayıp tek eğlencesi başka insanları uğraştırma mesleğini edinenler.
Bunları okuduktan sonra insan hiç bir şey satın almamaya karar verip mandıra filozofu gibi herşeye karşı hale gelebilir.
İçerisinde bulunduğum forumlarda toplam 10 vaka mevcut.
Bütün sorunu olanlar neden foruma yazsın? Derseniz, yanıt hazır:
Golf kullanıcılarının etraflıca bilgi edinmeye düşkün ve genellikle ince eleyip sık dokudukları için zor karar veren bir kitle olduklarını kesinlikle söyleyebilirim. Onların bu seçimlerini kullanıcı deneyimleri de etkileyebiliyor hatta belirleyebiliyor. Bu nedenle tıpkı satın alırken sizin yaptığınız gibi sorun yaşadığında da kullanıcı deneyimlerine başvuruyorlar. Bu nedenle yüksek oranda olasılıkla sorun yaşayanlardan haberdar olduğumuz fikrine sahibim.
Sorun yaşayan dostlarımızdan ikisi manuel şanzımanlı araçlara sahipleri. Geriye kalan 4 vakanın biri mekatronik diğerleri kavrama ve şanzıman...
Kısacası yılda binlerce ve 4 yılda hatrı sayılır sayıda Golf içerisinde bunlar ciddi düşük oranlar...
Bana kalırsa DSG medeniyetin bize en güzel hediyelerinden ve kendinize veya sevdiklerinize bu hediyeyi alabilecek ekonomik güçteyseniz bu güzelliğin tadını çıkartın.
Kafanıza en son takılacak şey çıkartacağı sorun olsun.. DSG nin sevmeyeceği şeyleri yapmaz veya ilk kez kullanacakları tavsiyeler kısmına dikkat edersiniz gül gibi geçinip gidersiniz. Korkunun ecele, arıza yapacak diye manuel araca binmenin gereği ve faydası yok hocam...
Kararınız ne olursa olsun hayırlı olsun.