cemoandcemo
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar 17.8 klon cihazda sürekli Rod dosyası bulunamadı hatası alıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır ?
Yabancı kaynaklara baktım , hatayı alan var ama çözüm yazmamışlar hiç . Baya bir sıkıntı yaşatıyor bu hataİlk defa duyuyorum bu hatayı.
Başka bir cd ile yükleyip denediniz mi?Yabancı kaynaklara baktım , hatayı alan var ama çözüm yazmamışlar hiç . Baya bir sıkıntı yaşatıyor bu hata
Kullanamazsınız büyük ihtimalle kabloyu, yanma riski var.İnternetten indirip denedim bir de yine ayni hatayi aldim. Simdi satici 16.8.3 yolladi. Bununla denesem kabloya zarari olur mu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
satıcıya kablonun 17.8 olduğunu ve 17.8 ile kullanmak istediğinizi söyleyin. Çözüm yoksa tüm ücreti geri isteyinİnternetten indirip denedim bir de yine ayni hatayi aldim. Simdi satici 16.8.3 yolladi. Bununla denesem kabloya zarari olur mu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de arastirdigimda onu gordum bugun deneyecegim bu soylediginizi cok tesekkurler. Peki farlari biraz daha yukari kaldirmak mumkun muHocam Basic settings de yanlış hatırlamıyorsam all adaptions reset olacak yaprın mı hatayı siler sorun ortadan kalkar farlarda hangi kodlamayı açasana aç bu hatayı veriyor bende şans eseri çözüm buldum bikaç arabada denedim sorunu çözdüm