alperenates
Yeni Üye
- İsim
- alperen
Merhabalar, 1.2 tsi middline plus manuel aracımı satıp, 1.6 dizel dsg comfortline aldım. Dün aracımı teslim aldım fakat yağmur sensörü gibi gözüküyor dikiz aynasından yukarı doğru bağlanmaçlı bir plastik var ben onu yağmur sensörü sandım meğerse değilmiş 1.6 dizel yakıtı ve çekişini çok fark ettim 1.2 ile şehir içi 8 litre civarında ortalama ile gidiyordum. 1.6 ile daha deneyemedim.
Ben şimdi aracımı cuma günü cam filmi için vereceğim, sizce vereyim mi ? Yasa ne olur ? Eski aracımda içi görünmüyordu ve çevirmeye bile girmedim. Yeni aracımda kendimi kötü hissediyorum. Açıkcası aracımın içi görünmesin istiyorum. Ailem biniyor sonuçta içinin görünmesini istemem kesinlikle. Sizce ne yapmalıyım ?
400 TL fiyat aldım. En ön camda dahil.
Ben şimdi aracımı cuma günü cam filmi için vereceğim, sizce vereyim mi ? Yasa ne olur ? Eski aracımda içi görünmüyordu ve çevirmeye bile girmedim. Yeni aracımda kendimi kötü hissediyorum. Açıkcası aracımın içi görünmesin istiyorum. Ailem biniyor sonuçta içinin görünmesini istemem kesinlikle. Sizce ne yapmalıyım ?
400 TL fiyat aldım. En ön camda dahil.