Hankook genel olarak iyi bir lastik diyebilirim ancak Ventus S1 Evo2 modeli hakkında kullanan arkadaşların yorum yapması daha doğru olacaktır., Adnan hocam uzun yol yapan birisi olduğunuz için size yine Eagle F1 Asymmetric 3 tavsiye ederim., 94Y XL modelinin XL özelliği sebebiyle sert hamurlu geldiyse bu sefer 91Y olarak değerlendirmenizi öneririm., Yılda 30-40.000km yol yapmıyor olsaydınız Continental Premium Contact 6 veya Michelin Pilot Sport 4 önerebilirdim ancak sürekli uzun yol yapan ve yılda 30bin km yol kat eden biri olduğunuz için Conti veya Michelin sizin ilacınız değildir.,
Zaten Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 'ten memnun kaldığınızı bildiğimden macera arayarak zaman ve para kaybı yaşamaktansa zaten memnun olduğunuz bir lastik ile yola devam etmeniz nacizane tavsiyem olur., Tek üzerinde düşünelecek olan şey acaba yeniden 94Y XL mi alsam yoksa 91Y mi olsam diye düşünürdüm., ve yine yılda çok km yaptığınız için 94Y XL bana daha yakın olan olurdu., 94Y XL muhakameti artırılmış bir hamur karışımı olan bir lastiktir ve km olarak dayanımı 91Y olanına oranla nispeten %5-10 arası birazcık daha fazladır..