Golf 7.5 Comfortline Ekranındaki Resimler

Alpostros

Üye
İsim
Alp
Arkadaşlar merhaba, golf 7.5 Comfortline sahibiyim.

Forumdaki veri kaybından önce bir konu açmıştım 6.5" medya resimleriyle ilgili ve aracımın radyo logolarını gösteremediğini duymuştum. Medya ekranım uyumsuzmuş. Fakat telefonumu USB ile bağladım ve  şarkının küçük resimi çıktı. USB den bağlanınca oluyo da neden SD kart takıp eski 5.8" ekranlardaki gibi logo yüklenemiyor anlamış değilim.

Değerli hocam biliyorsunuz 7 kasa golfte midline plus ve comfortline donanımlarda 5” ekran vardı ve torpidoda ünite yoktu, 7.5 kasa ile birlikte midline ile comfortline donanımda ekran 6.5” seviyesine çıktı ve torpidoya ünite geldi yani das auto lütfetti.. aslında bu 6.5 medianin eski 5”lerden işlevsellik olarak bir farki yok sadece ekran büyük. Sadece tek artısı şu oldu 7 kasada Discover pro’ya geçmek isteyince torpido içi değişimi media kablo tesisatina cevirici ek kablo takilmasi ve usb portunun değişmesi gerekliydi. Şimdi 7.5 kasada discover proya geçilmek istenirse ekran media unitesi ve cercevesini alip daha minimum maliyette geçilebilir. Minimum maliyet derken torpido ici 467 tl , kablo tesisati 250 tl , usb port 150tl , kablolari 100 tl .. bu fiyatlar toplanınca 1000 tl ediyor asagi yukarı :) /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20"> durum bundan ibaret

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam dinlediğiniz formattaki mp3 ün skini o yani mp3 ün kapak resmi müzik çaların arayüzü bu resimleri göstermenize olanak sağlıyor ama radio arayüzü resim formatını desteklemiyor.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt