Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Kısa bir süre önce Golf’ten 2015 Passat comfortline’a geçiş yaptım, lakin Golf ve Golf tutkusuna olan bağımlılığımda bir eksilme olmadı. Her daim takibim devam edecek ve biliyorum ki her başım sıkıştığında siz değerli dostlardan yardım alabilceğim. Sormak istediğim konu şu; 25000 km’deki aracımdan özellikle uzun yolculuklar sonrası bir ve ikinci viteslerde kuş ciyaklamasana benzer sesler geliyordu. Sonunda servise gittim ve arıza tesbiti yaptırdım. Maalesef ki herkesin korktuğu benimde başıma geldi, yani kavrama değişmi gerekli dediler. İyi niyet garantisinden yapılabileceğini ve 800 tl gibi bir masraf çıkacağını söylediler. Bu durum maddi olarak beni yormuyor yanlız araçtan bir soğuma geldi. Şimdi önümde iki seçenek var ya yaptırmak ve binmeye devam etmek yada yaptırmadan yeni bir araca geçiş. İkinci seçenek olursa Ww grubu bir araç düşünüyorum zira aynı sorunu tekrar yaşamak istemiyorum. BMW 3,16 yahut 3,20 almayı düşünüyorum yanlız Bmw markasına tamamen yabancıyım. Başta Murat hocam olmak üzere tüm dostların artı ve eksileri ile fikir ve önerilerini bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler. Bu arada kendi aracımı 120-125 bin bandında satabileceğim düşünüyorum ve bütçemi140-145 bin bandına çıkarabilirim.
Moderatör tarafında düzenlendi: