Blackjoke
Üye
- İsim
- Çağrı
Bu gün değişik bir olay yaşadım bir arkadaşım ile beraber burada paylaşma gereği duydum. Ben aracımı 2016 yılının 10. ayında aldım tesadüfen aynı yerde çalıştığım bir arkadaşımda aynı ay aynı paket aracını almıştı. Araçlarımızın alış fiyatı ben 84.200 arkadaşım 84.400 e almıştı. Arkadaşımın maddi olarak bir kaç sıkıntısı olduğundan dolayı aracını satmak için 2 gün önce malum siteye koymuş arabayı 84.400 e , maneviyatı kuvvetli bir insandır kendisi faiz olasın filan gibi bir düşünceye sahiptir. Şimdi normalde bu paket 17000 km bir araba 100 bin malumuz. Adamın biri aramış demiş arabada ne var neresi boyalı hasar kaydı mı var kilometresini mi düşürdünüz filan gibi değişik değişik sorular sormuş vallahi artık olay öyle bir boyut aldı ki insanlarımız normal bir insan gibi düşünemez olmuş herkes hileci , dolandırıcı olmuş sanki öyle bir algı olmuş insanlarda. Sonuç adama satmamış arabayı 5 dakika sonra başka biri aramış hiç baktırmadan almış arabayı ve muhtemel galerici temizinden 15 bin sakalı oldu adamın Bu da böyle bir anımdır işte yaradan sonumuzu hayır etsin.