Alpostros
Üye
- İsim
- Alp
Arkadaşlar merhaba, bugün yabancı bir kaynakta gördüğüm kodu bu sitede paylaşmaya karar verdim. Bu kodlamayı bizim sitede bulamadım onun için yaptıklarımı buraya koymaya karar verdim.
Bu kodlama navigasyon olmayan araçlarda sadece aracın direksiyon açısını, motor sıcaklığını ve yağ sıcaklığı değerlerini gösteriyor. Navigasyon olan araçlarda ise rakım ve pusula geliyor. Benim aracım navigasyonsuz golf 7.5 Comfrotline.
Adım adım anlatım:
1) 5-F Information Electric
2)16- Security Access : 20103
3)10-Adaptation
4)Car_Function_Adaptations_Gen2-menu_display_compass : not active --> Active yapıyoruz
5)Car_Function_Adaptations_Gen2-menu_display_compass_over_treshold_high not active --> Active yapıyoruz
6)Car_Function_list_BAP_Gen2-compass_0x15 not active --> Active yapıyoruz
Resimler :
Video linki :
----EDIT----
Arkadaşlar bazı araçlarda long coding kısmından bir biti aktive etmeniz gerekiyor. Eğer olmaz ise, yukarıdaki talimatları uyguladıktan sonra aşağıdaki adımları izleyin. @Resul hocama sorunu bulduğu için teşekkürler.
5F > coding > long coding jeller > byte 24 > bit 2 aktif edin.
Bu kodlama navigasyon olmayan araçlarda sadece aracın direksiyon açısını, motor sıcaklığını ve yağ sıcaklığı değerlerini gösteriyor. Navigasyon olan araçlarda ise rakım ve pusula geliyor. Benim aracım navigasyonsuz golf 7.5 Comfrotline.
Adım adım anlatım:
1) 5-F Information Electric
2)16- Security Access : 20103
3)10-Adaptation
4)Car_Function_Adaptations_Gen2-menu_display_compass : not active --> Active yapıyoruz
5)Car_Function_Adaptations_Gen2-menu_display_compass_over_treshold_high not active --> Active yapıyoruz
6)Car_Function_list_BAP_Gen2-compass_0x15 not active --> Active yapıyoruz
Resimler :
Video linki :
----EDIT----
Arkadaşlar bazı araçlarda long coding kısmından bir biti aktive etmeniz gerekiyor. Eğer olmaz ise, yukarıdaki talimatları uyguladıktan sonra aşağıdaki adımları izleyin. @Resul hocama sorunu bulduğu için teşekkürler.
5F > coding > long coding jeller > byte 24 > bit 2 aktif edin.
Moderatör tarafında düzenlendi: