Golf 7 Motor Titremesi ve Sızıntı

runoleno

Yeni Üye
Merhaba,

Golf 7 aracım var. 1.0 Otomatik Şanzıman Benzinli. 2017 model. Henüz 3.200 km de olmasına rağmen ekte göreceğiniz ön tarafta ıslaklık vardı. Elimi sürdüm ve hafif yakıt kokusu aldım. Aracı servise yolladım. Bakıyorlar. Benim sormak istediğim şu: lütfen bu araçtan olan baksın ve bana yazsın. Motor çalışırken parçaları çok sallanıyor. Bu herkeste var mı, yoksa benim sorunum bu parçalar sallanarak çalıştığı için mi oluyor? 7 yaşında ford fiestam var, motor parçaları çalışırken zerre kadar sallanmıyor. Not: Aracın otomatik şanzıman ve benzinli olması yeterli. Motor hacmine takılmayın.

Adsız.png

Merhaba arkadaşlar yetkili servis Almanya'ya sormuş 1.0 motorların çalışma karakteri biraz böyle demişler. Fakat bu Sarsıntı Kabininde hissedilmiyor görsel olarak baktığımızda hissediliyor lakin sızıntı ile ilgili çok tatmin olmadım. Fakat servis kontrol edildiğini herhangi bir yerde kaçak olmadığını belirtiyor acaba ilk kez Klimayı kullandığım için olmuş olabilir mi yani soğutma olarak kullandığım için? Yorumunuz nedir?

Kaputu açınca gördüğünüz  herhangi bir yere elinizi sürseniz ve koklasanız yine hafif yakıt kokusuna benzer bir koku alırsınız. Bence hiçbir sorun yoktur :)  Ve de motor titreşimini içeriden en az hissedilir hale getirmek için salınımına bu kadar izin verilmiyor mu :)  

Kaputu açıp bakarken biri gaza bassa motorun hafif gerildiğini görürsünüz mesela :)  Hiç yerinden oynamayacak kadar sabitlenmiyor yani motor. Ayrıca bu tür bir montaj kaza anında motorun içeri girip kucağınıza gelmemesi için de yapılıyormuş :)  Mümkünse motor yerinden fırlayıp çıksın ama kabin içine girmesin diyeymiş :)

5 tane gülücük koymuşum :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba aracınızın Manueline sahibim. Evet 3 silindirli araçlarda biraz titreme oluyor ve aracı kullanan kişi özellikle dururken bu sarsıntıyı hissediyor. 

Geri
Üst Alt