-bu videonun sonunda bende ki led ampullerin aydinlatmasini gorebilirsiniz...
-Muhtemelen ledleri takarken yanlis taktiniz, led isiklar saga ve sola bakacak-asagi ve yukari degil(videoda takarken gorebilirsiniz)
-Ben 55w h7 xenondan gectim led’e, uzun menzilde xenon bir tik daha iyi.Sehir ici ve farlar kapali sellektor ledde daha iyi....
-Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/b6ZNZbAf
Benim taktigim ledler runstreetin 9600lumenlik ledleri, 135$ su anda bu fiyattan almayin.Takip edilirse indirime giriyor surekli, ben 61$a almisim.Piyasada alabileceginiz en iyi led ampul sanirim.Bunun ustu p6 var ama o sigmaz farin arkasina
-Xenonlara hala gecmedim, sogukken sellektor atamiyor(h7) , aradada ariza yakiyordu.Birde xenon cok isindigi icin fari biraz karartti gibi geldi bana.Uzun yolda yaptim led farlarla xenon kadar olmasada onun %80i kadar genede guzel.
*piyasada ki cogu philips,ostam xenon sahte ozellikle h7 ler bunuda belirtmek isterim.f10 falan d2s kullaniyor sanirim ona birsey diyemem.
*Bir abimizde xenon uyumlu mercek degisimi yapilmadigi surece...vs demis ustundekiler(en azindan beninkiler) bixenon mercek uyumlu.Merceklerinin markasida hella ustunde ki..Degisimlik bir durum yok yani
*Halojende philips osram hepsinin performans serisinide kullandim, su anki replika bixenondan kotulerdi bu konudada hem fikir olabiliriz
Sizin aydinlatmada sorun yasamanizin sebepleri bence
1-Yanlis takilmis ledler,yanlis odak
2-Kalitesiz led ampuller
3-Kalitesiz mercek
Simdi bence yuksek olasilik 1. Maddeden kaynaklaniyor, fakat ledlerde kalitesizse isindikca patlamamak icin gucunu dusuruyor buda olabilir.
Kalitesiz merceklerde su viraj fari bile olmayan replikarda oluyor sanirim...
Duzgun odak ve ayarlarla ledler su anda bu sekilde aydinlatma olarak.
İşe ledlerin yonunu kontrol ederek baslayabilirsiniz,
Ufak biri zifiri karanlik videosuda ekledim)
Ekli dosyayı görüntüle C7EA55D3-CB29-4776-B785-48CA7EB39906.mov